A hasonló kínai "vackokba" érdemes azért beépíteni egy biztosítékot?
USB-s táplálásra gondolok, az állandó tápot pedig a 220-as USB aljzatról kapja.
Elnézegetem a kb 1 mm-es vezetékeket, simán kinézem belőle, hogy elolvad a melegedés miatt.
Mit gondoltok? tud ez gondot okozni vagy ha rövidre zár, vagy max nem működik és ennyi?
kösz
Az egész cucc fogyasztása lehet vagy 5W, így ha nem mechanikai oldalról nézzük, még ez a vezeték is sok hozzá.
A panel szokott inkább felrobbanni a kis dobozkában. De az csak annyi, hogy pukkan egyet és átváltozik egy adag korom és szén keverékévé. Vagy esetleg leszakadnak a forrasztások.
"Persze lehet pusztán mérnöki szempontból nézni, és azt mondani, hogy ez a keresztmetszet megfelel a szabványoknak, és az átütési szilárdsága is megfelelő."
Nem, nem megfelelő. Vannak worst case esetek. Azt nem tudja teljesíteni. Néha azt sem, hogy szobahőmérsékleten, nyugalomban ne menjen tönkre. A legjobb védelem az, ha ott marad a bolt polcán a dobozban.
#14 👍
Én kevésbé direkt módon mondtam/mondom ezt. Ha a szabványoknak megfelel, akkor árusíthatják. Ha valaki azt mondja, hogy "imma go to the worst case", akkor nem az ilyesmi fogja az útját állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!