Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen típusú üzletekben...

Milyen típusú üzletekben lehet kapni wattmérőt?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 23:00
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Mindegy, inkább hagyom.

Teljesítménymérő, wattmérő ugyan az. Én wattmérőnek mondtam, de mivel a watt lényegében a teljesítmény mértékegysége, ezért teljesen megértem, ha valaki teljesítménymérőnek írja.

2022. nov. 27. 13:29
 42/44 anonim ***** válasza:

"leírtam hogy teljesítmény mérő, mire nekem jöttek mint bolond tehén az anyjának?"

Csakhogy nem azt írtad le. És ez a patkánykodás, hogy ködösítesz, és csűröd-csavarod, miközben nyilvánvaló, hogy mit írtál. Azt írtad le, hogy:

"Wattmérő?

Teljesítmény mérő nem?"

És utána még ráerősítettél, hogy:

"mégsem mondom a teljesítmény mérőre hogy wattmérő"

Miközben, aki szakember, az tudja, hogy a wattmérő az egy járatos kifejezés.

2022. nov. 27. 13:39
 43/44 Szirty ***** válasza:

"Miközben, aki szakember, az tudja, hogy a wattmérő az egy járatos kifejezés."

Ez a kérdésre volt a válaszom: Nem hívom így!

Ez nem ködösítés. Ez tény.

Árammérőt meg hívom ampermérőnek. És?

Mi a problémád ezzel hogy ennyire nem bírsz átdöccenni fölötte?

2022. nov. 27. 14:47
 44/44 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező a ma járatos kütyü iránt érdeklődik. Válasszon egy memória elemmel rendelkezőt és a háztartásában minden fogyasztási kérdésre választ fog kapni. [link]
2022. nov. 30. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!