Miért észleli vírusnak a torrent.exe-t?
Figyelt kérdés
leszedném a(z) utorrentet de nem tudom mert vírusnak érzékeli és letiltja az exét. Mit csináljak ezzel? Nem vírusos oldalról szedném, egy jól bevált webhelyről. A(z) utorrent web megvan, de az bugos, nem szeretnék azzal semmit sem kezdeni, max letörölni2022. nov. 21. 20:28
1/27 anonim válasza:
Jól teszi, ugyanis az utorrent egy ideje már tele van adware-rel és spyware-rel, egy időben kriptót is bányászott a gépeken. Használj valami mást, pl qBittorrentet.
2/27 anonim válasza:
utorrent egy adware...
szedj le inkább qbittorentet
3/27 anonim válasza:
qbittorent ugyanaz. Vírusos, kémprogramokkal teli hülyeség már sajna. Azzal csesztem el a gépem, hogy letöltöttem az utorrentet. Azóta lassú, és sehogy sem lehet megtalálni a hiba forrását.
4/27 anonim válasza:
3
Akkor nem eredeti oldalról töltötted le.
5/27 anonim válasza:
#3: A qBittorrent nyílt forrású:
így van lehetőséged arra, hogy átellenőrizd a működését, magadnak lefordíthasd/módosíthasd. Eléggé könnyen kiderülhetne, ha valami rosszaság kerülne bele.
A hivatalos 64 bites Windowsos telepítője:
a Virustotal több antivírus-motrot alkalmazó ellenörző-szolgáltatás szerint:
kártevőmentes.
6/27 anonim válasza:
7/27 anonim válasza:
5-ös: ez a hivatalos windows telepítő mennyire megbízható? Letöltöttem innen, de ugyanúgy megjelent a webhelper és a qbittorrentie program is.
8/27 anonim válasza:
9/27 anonim válasza:
daemon tools-ra milyen megoldást javasolsz? Azt ha a daemontools weboldaláról töltöm le, akkor belassul a gép és a win defendertől kezdve a malwarebytesig minden jelez rá.
10/27 anonim válasza:
Ez nem az eredeti oldala?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!