Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az iqost garanciásan mennyi...

Az iqost garanciásan mennyi időn belül cserélik?

Figyelt kérdés

Egy készüléket idén vásároltam és a garancia által egy éven belül ki tudom cserélni. Az iqos cseréjét ha beadom a trafikba,

akkor ott helyben elvégzik? vagy valami hosszabb procedúra? dohányos vagyok és érdekel hogy mennyi időn belül kapom a készüléket. előre is köszönöm!

2022. nov. 16. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy van olyan a dohányboltban akkor azonnal újat kapsz
2022. nov. 16. 11:36
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Attól függ mi a baja. Először fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, ott ellenőrzik van-e kiemelt garanciád és ha igen, megállapítják, hogy cserélni kell-e a hevítőt, töltőt, vagy akár mindkettőt, kapsz egy kódot, elmész olyan dohányboltba, ahol van ilyen lehetőség készülék cserére, vagy ügyfélszolgálaton meg tudják mondani. Ott, ha van olyan ami neked kell, akkor azonnal cserélik a kód alapján, ha nincs, akkor mész másik boltba.
2022. nov. 16. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!