Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kaputelefon névváltoztatást...

Kaputelefon névváltoztatást szeretnék, kihez tudok fordulni, ha aki ki van írva szervízes, nem hajlandó megcsinálni? Mi ilyenkor a teendő? Milyen szervhez lehet fordulni? Megoldható e hazilag? (Nem ragacsra gondolok)

Figyelt kérdés
Két hónapon keresztül egyeztetek vele küldött sms t mindig egy hetet két hetet ígér és ma rám nyomta a telefont mikor tisztességesen normálisan felszólítottam két hónap után ismételten

2022. nov. 14. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9 válaszolo nem kell tippet adni nem az ő dolga az ő dolga a közösképviselőnek szolni az meg szol kapuszerelőnek .

a postaládájára neki kell kiteni a nevét .

2022. nov. 15. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

Közös képviselő, ha nincs vagy nem foglalkozik vele akkor

Társasházkezelő, ha nincs vagy nem foglalkozik vele akkor

Saját magad megcsinálod.

Egy ilyen semmiségért nem fog kimenni egyetlen szervizes sem. Nem fognak elcseszni a munkaidejükből több órát egy kéttenyérnyi papír miatt.

"Tök jó", hogy mára sikerült kinevelnie a társadalomnak egy ilyen generációt aki mindenről azt hiszi, hogy csak onlány két kattintással megrendelem és mint a reklámokban a szépen öltözött, illatos, jófrizurás, frissenborotvált és illedelmes futár/szerelő mosolyogva megjelenik és földik hajlodozva hozza ki a csomagot/megcsinál mindent és még a macskát is megsimogatja.

Ezeket a fenti kategóriába sorolható embereket én még kétfelé szoktam osztani:

- A bölcsészek akik szerencsétlenek tényleg nem értenek az olvsáson kivül semmihez. Még egy villanykörtét sem tudnak kicserélni, inkább olvasnak tovább a telefonjuk vakujával.

- Az ostoba sznobok akik még olvasni sem tudnak. Ezek csak kiabálni, utasítgatni, lecseszni tudnak másokat - lásd kérdező.

Gondolom a telefont is azért nyomja rád, mert hasonló stílusban beszéltél vele mint amit itt tapasztalunk tőled. Még én is kinyomnálak, pedig ritka birkatürelmű vagyok. Most is itt válaszolgatok neked ahelyett, hogy a vadangyalt nézném.

2022. nov. 15. 14:30
 13/15 A kérdező kommentje:

1. Kifizetem

2. 6x megkértem, alázatosan

3. Hülyének nézett, azért nem jött ki és ígérte minden hétre.

4. Az, hogy kiállok magamért, nem az amiröl itt szó van!

5. Védjétek a hanyag, ígérgető, hazug, csaló, bunkó vállalkozókat!

6. Az a normális, hogy nem veszek senkit, hülyére, ha 2x megkér minimum!

7. Az a normális, ha azt az oldalt pártolják aki a másikon átnéz. (Kaputelefonszervízes az a kommentelő, vagy mi?)

Volt már máshol névtábla cserém, kijött megcsinálta, átutaltam megköszöntem! Ez így működne.

Akkor elég volt nekem szólnom. De jelzem a közösképviselőnek! Köszönöm a megoldásra utaló válaszokat!

A többire meg válaszoltam.

Nem én vagyok kényelmes, (nekem is van munkahelyem és ott kötelezettségeim és ez a normális, hogy végrehajtom)

...de én sznob vagyok, ő meg a bunkó szervízes, a magyar népmese hőse...

2022. nov. 15. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Jelents valami hibát. Hogy ne verjék rád a felesleges kiszállást, jó lenne generálni valami egyszerűen elhárítható üzemzavart. És ha már úgyis kint van a helyszínen, cserélje ki a névlistát. Nem árt, ha ott van kéznél kinyomtatva az új, amit te már akkorra megcsináltál, amikor előszörre ígárte magát.

Azt hiszem ez infravörös ledekkel és fotodiódákkal érzékeli az érintést, némi vastag fekete alkoholos filtollas ideiglenes bevonat arra a kis süllyesztési peremre, ami a látszólagos "gombokat" körbeveszi, épp elegendő lenne hibának. Nem működne az érintés érzékelés.

2022. nov. 15. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a kaputelefonszerelő ilyen semisėgėrt is kijön mert ez benne van a håzzal kötött szerzödésbe.
2022. nov. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!