Milyen hajnyírót érdemes venni,állítható fésűs érdekelne?
Remingtont érdemes venni
az emag-on pl nem találok állítható fésűst,legalább is remingtont.
Ilyeneket viszont igen:
Rowenta Nomad TN1400 nyírógép, 3-30 mm, 2 fésű, 19 fokozat, Akkumulátor, LED kijelző, Fehér
Braun,philips stb,Remingtont is láttam de csak akkumulátorosat.
Fogalmam nincs a hajnyírókról szóval bármilyen tanács jól jönne.
Nekem egy régi 2000 forintos philips van ami csak vezetékes, illetve vettem később egy akkumulátoros remingtont is
A philips QC5115
Nem hiszem el, hogy még lehet kapni :D 10 éves cucc. Akkor tényleg 2000 volt az edigitálnál.
A remington az HC-5600 típus. Ahogy látom ebből is lehet még hasonló típusokat kapni.
Mindkettő állítható fésűs. A remingtonhoz 3 fésű is volt (borosta vágó 1,5mm, kis fésű 3-21mm és nagy 21-42mm, 3 mm-enként állíthatóak). Ezt azért vettem, mert akkuról és vezetékről is tud működni és USB-ről lehet tölteni. Gyakorlatilag laptopról lehet használni :D
Mindkettővel meg vagyok elégedve. Olyan vastag a hajam mint eg mammutnak és viszi rendesen mindkettő már hosszú évek óta. Szakállat is ezzekkel vágok.
nah akkor jó tapasztalatok vannak
köszönöm a válaszod.
Philips az jobb, mint a Remington, illetve hát az a kérdés, hogy mennyit adsz érte. Ha a pénz nem annyira gond és hosszú távra tervezel mindenképpen, akkor Moser. Én most ilyet vettem:
"Philips HC3505/15 series 3000 Hajvágó készülék"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!