Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen drónt érdemes venni?

Milyen drónt érdemes venni?

Figyelt kérdés

Mindig is érdekelt a drónok világa és úgy döntöttem,hogy megveszem életem első drónját. De kismillió féle fajta van. Melyiket lenne érdemes megvenni amin van egy kamera?

Nekem hárman is a Dji Mavic Minit mondták,hogy az teljesen jó elsőnek.

2022. okt. 29. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne vele a célod amugy?
2022. okt. 29. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. A dji tello lenne a legjobb kezdő drón. Nagyon jó fotót és videót készít. Nem annyira drága 40000-50000 Ft hoz képest. Két szenzorral és egy alsó kamerával is ellátott kis gép. Nekem egy éve van még és nagyon szeretem és nagyon bevált!!
2022. okt. 29. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs vele koknrét hosszútávú célod, pl youtuber vagy, vagy valamilyen szinten pénzt tudsz vele keresni, akkor csak pénzkidobás. Az újdonság varázsa után majd ott fog porosodni a polcon. Mondom ezt úgy, hogy egy kicsit belekóstoltam a repülőmodellezés világába, igaz csak egyszerűbb lapgéppel, ami a motoron kívül csak 2 csatorna, magassági és függőleges vezérsík volt szervózva, és max nyugisabb repkedésre lehetett használni. Viszont hamar unalmas lett így. Kb ez várható a drónnal is, elrepkedsz vele, csinálsz pár fotót, de idővel megunod.
2022. okt. 29. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A mavic mini tök jó, én is azzal kezdtem. Full egyszerű, elég sokat bír az akksi.

És akkor mi van ha megunja? Semmi. Eladja, aztán keres majd valami más elfoglaltságot. Én is ezt csináltam. Vettem egy minit, aztán egy mavic air 2-t is. Sokat repkedtem, kiélveztem, aztán eladtam őket.

Nem annyira rohadt drága már egy viszonylag jó drón, hogy ne érné meg kipróbálni.

2022. okt. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!