A solar óra töltve hat hónapig jár, az okosóra miért nem jár legalább egy hónapig töltés nélkül?
Vedd figyelembe hogy két töltési ciklus között eltelt időt két dolog befolyásolja.
A készülék fogyasztása és az akku kapacitása.
Az "okos óra" nyilván sokkal többet fogyaszt.
Privátra itt válaszolnék, bocs
"Igen, csak okosórához kell még telefon is, ha ki szeretnénk használni a tudást. Továbba az érintőn nagyon rossz számológépezni, ki se lehet használni. Továbbá a drága okosórától elvárná az ember, hogy legyen benne GPS is, hogy tudjon távot mérni"
Én nem írtam, hogy egy okosóra mindenre tökéletes, csak azt, hogy nagyobb teljesítményhez nyilván több energiára van szükség, ha nem is szó szerint. Amúgy vannak okosórák GPS-szel.
Nem biztos, hogy ez itt mindegyikre igaz azért, utána kell nézni.
8/8vagyok
Meg az állandó vérnyomás, oxigén , EKG,stb.es az alvásmeres.
Na és, nem mindig mérjük ezeket. A másik a távmérő minek gyalog ?!: A lépés hossz eleve nem megbízható. Általában ott gyaloglunk, amit keroval már lemértünk. Annyi ész nem volt hogy adjanak pár százasert hozzá küllőmágnehez érzékelőt: Szinte mindenki kerékpárral jár. Be kéne ütni a kerék kerületet okos órába amelyikben nincs GPS. Ha havi 20 kilométert gyaloglunk maximum.
Ja igen: Egyszerűbb lenne napelemes okosóra, nem? Fény szinte mindenütt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!