Mi ez a bluetooth fülhallgató? Valaki segítene elmagyarázni mert nem értem.
Szóóval azt látom, hogy mindenkinek zsinór nélküli fülhallgatója van, utcán a boltban, bárkin akin füles van ilyen bluetooth fülhallgató van, nekem zsinóros van, de, elég gyakran kell ujjat venni mert eltörnek benne a hangszállak. Miért lett ez most nagy divat, mert a környezetemben mindenkinek ilyen van, vagy ez sokkal strapabíróbb? Illetve, hogy kell alkalmazni, drága vagy megéri megvenni? (lehet ez nagyon alap dolog, de én nem értek ezekhez a kütyüs meg informatikai dolgokhoz (´∀`))
Előre köszönöm ha segítesz! :))
"elég gyakran kell ujjat venni mert eltörnek benne a hangszállak"
Nincsenek benne hangszálak. De talán a vezetékre gondolsz.
A vezeték nélküli kényelmesebb annak akit nagyon zavar a vezeték. No és nyilván ami nincs az nem szakad meg.
De mivel minden előny hoz valami hátrányt is magával, a vezeték nélkülit töltögetni kell és drágább.
"nem olyan vészesen sokat kell azokat tölteni"
Sokat? Úgy érted nem olyan gyakran?
Lehet. De az teljesen biztos hogy pont a legrosszabbkor van lemerülve amikor használni akarod.
Ennek egyszerű oka van: jókor nem tud lemerülni :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Én első sorban fejhallgatóban gondolkodtam, csak mindig keverem a fülhallgatóval, nem szeretem amiket be kell dugni a fülbe mert nagyon irritál, esetleg ha valakinek van tapasztalata nyugodtan linkelhet vagy ajánlhat ilyen 10 ezer forint környékén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!