Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi ez a bluetooth fülhallgató?...

Mi ez a bluetooth fülhallgató? Valaki segítene elmagyarázni mert nem értem.

Figyelt kérdés

Szóóval azt látom, hogy mindenkinek zsinór nélküli fülhallgatója van, utcán a boltban, bárkin akin füles van ilyen bluetooth fülhallgató van, nekem zsinóros van, de, elég gyakran kell ujjat venni mert eltörnek benne a hangszállak. Miért lett ez most nagy divat, mert a környezetemben mindenkinek ilyen van, vagy ez sokkal strapabíróbb? Illetve, hogy kell alkalmazni, drága vagy megéri megvenni? (lehet ez nagyon alap dolog, de én nem értek ezekhez a kütyüs meg informatikai dolgokhoz (´∀`))

Előre köszönöm ha segítesz! :))

2022. nov. 4. 23:13
1 2
 11/19 anonim válasza:
9. vagyok. Igen, nem kell folyton tölteni, ez egy nagy plusz!
2022. nov. 5. 07:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2022. nov. 5. 08:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11 nem olyan vészesen sokat kell azokat tölteni. Amit pl. én említettem Galaxy Buds Live 5 perc töltéssel 1 óra zenét lehet hallgatni. Az az 5 perc nem sok, a töltőtokot sem kell mindennap tölteni. Vagy rádobja az ember egy vezetéknélküli töltőpadra vagy felteszi este mint a telefont és kész. Megszokás kérdése ha a telefon pedig támogatja a fordított vezetéknélküli töltést akkor akár útközben is fellehet tölteni powerbank nélkül.
2022. nov. 5. 09:21
 14/19 Szirty ***** válasza:

"elég gyakran kell ujjat venni mert eltörnek benne a hangszállak"

Nincsenek benne hangszálak. De talán a vezetékre gondolsz.

A vezeték nélküli kényelmesebb annak akit nagyon zavar a vezeték. No és nyilván ami nincs az nem szakad meg.

De mivel minden előny hoz valami hátrányt is magával, a vezeték nélkülit töltögetni kell és drágább.

2022. nov. 5. 10:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Bluetooth-osból szerintem 10 ezer alattit ne vegyél, főleg olyat ne, aminek nem szilikonos a dugója, hanem merev műanyag. Nekem is volt ilyen, de csak a baj volt vele, és meg sem közelítette egy 3000 Ft-os vezetékes fülhallgató hangzását.
2022. nov. 6. 00:57
 16/19 Szirty ***** válasza:

"nem olyan vészesen sokat kell azokat tölteni"

Sokat? Úgy érted nem olyan gyakran?

Lehet. De az teljesen biztos hogy pont a legrosszabbkor van lemerülve amikor használni akarod.

Ennek egyszerű oka van: jókor nem tud lemerülni :)

2022. nov. 6. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem sose merült le mikor használni akarom. Nekem egy k*rva olcsó Redmi Airdots van amit 3 és fél éve vettem kemény 5000Ft-ért. Van olyan jó hangja mint ugyanennyibe kerülő vezetékesé. A füles 4 órát bír, ha visszeteszed a tokjába tölti, 3x tud rátölteni szóval egy töltéssel elmegy 16 órát is. Én egy nap használom max 2 órát, úgyhogy hetente kell csak töltenem a tokját.
2022. nov. 6. 08:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy Panasonic füles van, nagyon szépen szól, és nem is érezni, hogy a fülembe van
2022. nov. 6. 09:57
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én első sorban fejhallgatóban gondolkodtam, csak mindig keverem a fülhallgatóval, nem szeretem amiket be kell dugni a fülbe mert nagyon irritál, esetleg ha valakinek van tapasztalata nyugodtan linkelhet vagy ajánlhat ilyen 10 ezer forint környékén. :)

2022. nov. 6. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!