Mit barmoltam el rajta? Az albérletemben van egy termosztát, azzal irányítottam tavaly télig a fűtést.
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy év elején valamit részegen elnyomkodtam rajta. Leszedtem a falról, nyomtam rajta egy resetet, de a problémát nem oldotta meg. Eddig elég volt csak a plusz jelet nyomni, hogy mondjuk legyen 24 fok, kattant egyet, és elindult a fűtés. Azután a nap után viszont szart se csinál, én meg nem értek hozzá. Valami q7-es thermo control system lehet a kütyü neve. Nem tűnik bonyolult szerkezetnek de én teljesen vakon vagyok az ilyen dolgokban. Valami tipp esetleg ennyiből?2022. nov. 3. 13:46
1/8 anonim válasza:
Tipp: Google
Ennyit tud, megkerestem Neked, ha nem ez a típus magadra vess, mert nem sokat árultál el.
Ezt miért nem tudod megtenni?
3/8 anonim válasza:
Ez nem hiba hanem funkció. Nem engedi magát indokolatlanul bekapcsolni és túl magas hőmérsékletre beállítani, hogy te is vedd ki a részed a spórolásból.
4/8 anonim válasza:
"Ennyit tud, megkerestem Neked, ha nem ez a típus magadra vess, mert nem sokat árultál el."
Nem ez.
Hanem ez:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát rápróbálok ha hazaértem erre a manuális beállításra, eredetileg szerintem azon volt. Emlékszem anno volt rajta egy kulcs jel amit a leírás ír, és az most nincs rajta szerintem. Hátha sikerül.
2022. nov. 3. 14:34
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jött be sajnos. Ugyanúgy nem csinált semmit, ha manuálisra tettem, ha programot írtam rá. Na mindegy, majd beszélek a tulajjal. Csak nem volt semmi kedvem hozzá, mert 5 éve nem láttam az úriembert, és még 5-ig nem is akartam.
2022. nov. 4. 13:07
7/8 anonim válasza:
Ha fűteni akarsz, a vevőegységen kapcsold be kézi módban, nézd meg hogy egyáltalán az működik-e, lehet hogy rossz úton jársz.
Esetleg a hatékonyabb hibakeresésben tudok segíteni.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én teljesen vakon vagyok az ilyen dolgokban. Az biztos, hogy a leírás alapján mindent megpróbáltam. Manuális módban, kulcs jel is megjelent, kéz eltűnt, fűtés fel.......de nem csinált semmit. Arra gondoltam megkérdem a szomszédot nála mi a pálya, csak nem csípjük egymást, biztos hogy átb.sz. Amúgy ez egy társasház egy központi kazánnal. Mondanám, hogy ott van valami bibi, de emlékszem, hogy év elején egyik napról a másikra barmoltam szét valamit. Ja és ha az számít az a furcsa benne, hogy ha beállítom, hogy tegyük fel 22 fok van a lakásban de én 23-at szeretnék. Felnyomom 23-ra, fűtés nem kapcsol be, semmi se változik de a kütyü pár perc múlva azt mutatja hogy 23 fok van. 2-3 perc alatt felmegy addig a mérője......ilyen baromságot előtte nem csinált.
2022. nov. 4. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!