Ha egy játékaútot kicsit gyorsabbá akarok tenni,jo ötlet hozza kötni egy plusz aksit?
Figyelt kérdés
Ugy kepzeltem el,hogy ami van aksija,azt özekötöm még egyel. Ha ez működő elgondolás,akkor gondolom a plusz a plusszal kotom ossze,a negativat pedig a negativvak az aksik esetében,ugye?2022. okt. 22. 21:56
11/16 A kérdező kommentje:
Nem konkretan 12 voltra gondoltam veszélyesség alatt.
2022. okt. 23. 08:59
12/16 Szirty válasza:
"...plusz 12v,nem veszes"
Nem vészes ha 400-hoz adódik.
Ha 12V-hoz akkor a duplája lesz az eredmény.
A kétszer akkora nem vészes? :)
13/16 anonim válasza:
Mondd má' meg mekkora akksi van abban a kacatban!!
Ha 12V-os, akkor arra 12V-ost ne tegyél mér rá sorbaközbe, mert meg fogod ölni.
Tudni kéne azt is, hogy milyen motor és milyen szabályzás van abban a kacatban.
Ha valami komolyabb elektronika szabályozza a sebességét, akkor nem fogsz elérni azzal semmit ha nagyobb feszütséget kapcsolsz rá. Legfeljebb előbb kinyírod az elektronikát.
14/16 A kérdező kommentje:
Esetleges tudtok valami jobb módszert arra,hogy kicsit gyorsabb legyen?
2022. okt. 23. 17:29
15/16 Szirty válasza:
Módosítsd az áttételt, tegyél bele nagyobb teljesítményű motort és tervezd újra a meghajtó elektronikát.
16/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűbbre gondoltam,de ezek szerint nincs olyan
2022. okt. 24. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!