Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egyetemi használatra milyen...

Egyetemi használatra milyen tabletet/ipad-et vegyek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem miért lettek a kérdésre a válaszok lepontozva. Nem az volt a kérdés hogy érdemes -e hanem az, hogy milyet...

Egyébként én egyetem során ipadet használtam és sokkal jobb vele jegyzetelni mint egy laptopon vagy papíron.

- Papírral ellentétben beszúrhatsz képet

- Papírral ellentétben 1 eszköz kell a 6-7 különböző füzet helyett

-könnyebb kijavítani mint egy papírra írt jegyzetet

-könnyebb keresni benne mint füzetek halmazában.

-laptoppal baromi szar rajzolni, szval ha kell csinálnod egy gyors ábrát akkor sok sikert.

-pdf be macerásabb képeket belerakni

Simán lehet tableten tanulni, amire nem jó a tablet az nagy szövegek szerkeztése(pl szakdoga) vagy programozás(ami szinte lehetetlen)

2022. okt. 11. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Pont ezért fontos, hogy milyen szakra megy az illető. Mert egy filozófia szakot lehet megcsinál tablettel, de egy PTI-hez abszolút felejtős.
2022. okt. 11. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Igen, de a kérdés továbbra sem az volt hogy érdemes -e X szakra tabletet venni.
2022. okt. 11. 15:17
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Azért nem az a kérdés, mert nem érdemes, ezt minden épeszű tudja. Pénzkidobás.
2022. okt. 11. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vettem billentyűzetet a tablethez. Azzal jó lett volna írni, kivéve, hogy egy rohadék magyar karakter csak hiányzott róla, így mindig hozzá kellett nyúlni. :D
2022. okt. 11. 18:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát srácok, nagyon köszönöm a segítséget. Mostmár tényleg tudom milyen ipadet/tabletet vegyek. Ha legközelebb tanácsra lesz szükségem okos leszek és biztosan hozzátok fordulok 😄
2022. okt. 11. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Én bemennék pár üzletbe, elmondanám mindenhol ugyanazokat az érveimet, hogy TABLETET, TÁBLAGÉPET szeretnék, és hogy konkrétan mire (milyen feladatokat szeretnél vele, rajta elvégez(tet)ni), és árajánlatokat kérnék.

Ahol lehet, ott kézbe is venném is ki is próbálnám őket, hogy legyen konkrét, saját, nem mások elmesélésén alapuló tapasztalatom. (Nem tudom, most a koronaszabályok meg egyáltalán az üzletekben érvényes szabályok mennyire engedik ilyen esetben a "tapizást, nyomogatást, kipróbálást" - mondjuk szerintem elvileg semennyire, de egy próbát megér. )

Nyilván a követelményeidnek nem mind fog megfelelni, ahogy a pénztárcád se végtelen (gondolom), ez nyilván lerostálja a kínálatot. A fennmaradókból pedig a (ELSŐSORBAN) SAJÁT MAGAM ÁLTAL SZERZETT egyéni helyszíni tapasztalatokra, a benyomásaimra, MÁSODSORBAN pedig olvasottakra (nyilván az emberek mindenről írtak már a neten), valamint esetlegesen annak/azoknak az ember(ek)nek a véleményére alapozva döntenék, akikben megbízok, akiknek adok a szavára (nyilván azokéra,akinek műszaki értelemben elsősorban azaz főként adok a szavára, mert a Gizi mama hiába is akarna, nem tud 87 évesen semmi érdemit mondani az okosórákról, lövése sincs róluk, akármennyire is világbajnok íze van a túrós rétesének).

Aztán hazamenve összenézném a paramétereket, mérlegelnék, majd meghoznám a döntést.

Nyilván a legfőbb dolog, ami leszabályoz gyakorlatilag mindent, hogy mit várhatsz el egy tablettől, az az ára.

2022. okt. 12. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
#16: Hogy a búsba ajánljunk bármit, mikor még azt sem vagy hajlandó elárulni, hogy milyen szakra mégy? Mert nagyon sok függ attól, hogy milyen szak. Ahogy írtuk, nem biztos, hogy jó a tablet!
2022. okt. 18. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!