Szerintetek milyen bridge gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy új gépet venni.Már olvastam annyi tetszet de el vagyok veszve olyan 50ezer forintig szeretnék.A természet és város fotózás érdekelne.Sok helyen olvastam hogy a FUJI FinePix S1800 jó gép vagy esetleg a Nikon COOLPIX L110.Szerintetek melyik lenne jobb választás?Esetleg ha valakinek más otlete van azt szivesen veszem.Elore is koszonom:)2010. szept. 26. 22:37
1/2 anonim válasza:
Nikon L110 akkor sem kellene, ha utánam hajítanák. Nagyon elhibázott konstrukció, gyakorlatilag semmi nem állítható manuálisan. Azoknak való, akik hülyék a fotózáshoz és nem is szeretnének megváltozni.
A Fujikat viszont csak ajánlani tudom, bár nekem egy sem volt, de a fórumokon mindig dícsérik őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Szija koszike a választ.Igen tegnap olvastam egy tesztet és ott is a fuji bizonyult jobbnak.Az ára is elfogadható és ahhoz képest nagyon jó kis gépnek tunik.Úgyhogy valoszinuleg maradok annal..koszike mégegyszer:)
2010. szept. 27. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!