Milyen fényképezőt vegyek? Kompaktból bridge-be váltanék
Figyelt kérdés
egy nagy zoom-ulású gépet szeretnék 92 ezrig , de nem tudom milyen márkát vegyek ,személyes tapasztal illetve ha képet is mutatnátok azt nagyon megköszönném,( én amit néztem samsung wb5500 ,nikon coolpix p100) ha vkinek van ilyen gépe és csinált képet az mutathat köszzi előre is2010. aug. 28. 22:23
1/1 anonim válasza:
92 körül már meggondolandó, esetleg belépő dslr t is vehetsz 100-105 körül! képminőségben biztos jobb mint egy csúcs bridge, igaz az alapobival nem fogsz nagyon zoomolni, de később bővítheted! brigdeböl már tényleg csak egy lépés a dslr gép! hamar rájönnél, hogy kevés a bridge!
Nikon D3000
Canon EOS-1000D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!