Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nagy...

Miért van az hogy a nagy android fanok mindig ócsárolják az apple termékeket? Én értem hogy a közhiedelembe miket látnak, csak csomószor olyan mondja akinek még életébe nem volt apple terméke. És jönnek mindig az árral, övék is ugyanúgy sokba kerül.

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 08:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy elővettem az Iphone Se-met hogy megnézzem az időt egy pillanatra amikor a tanár beszélt az órán végén. Nincsen karórám nem szeretem, sajnálom.
2022. okt. 2. 10:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem ócsárolják, sőt, több Apple használjó ócsárolja az Androidot mint fordítva (hiába vannak kevesebben). Neked is egy tanár adja a nagy mintát, ami miatt kiakadtál és kiírtad ide a kérdést.
2022. okt. 2. 12:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem csak a tanár miatt, mások is mondják, de én ugy vagyok ezzel igazából hogy mindenki használja azt ami számára a megfelelő felesleges mást basztatni ugy gondolom.
2022. okt. 2. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

5. válaszoló a best xd

ilyenek miatt imádom ezt az oldalt xd sok buta kommentelő miatt xd

csak az vegye magára akire igaz is xd

sokaknak tényleg drága de a samsung s22 is az

meg a xiaomi csúcskategóriása is stb...

aki meg azt hiszi hogy ugyanolyan használni egy 65 ezer forás telefont mint egy 200 ezrest akkor az másik rendezvényen van

akinek a zártság problémát okoz ő gondolom külső forrásból akart rárakni alkalmazást amit nem ajánlunk senkinek

vagy nem tudja hogy kell rázenét rakni és stb

3. iphone van nálam

és nem érzem azt hogy a rendszer keveset nyújtana

amit egyedül sajnálok hogy nem type-c a töltés

amit imádok hogy könnyen megtalálok bármit a rendszerbe nem úgy mint egy samsungon

2022. okt. 3. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:

"nem úgy mint egy samsungon"

bocsi, mit nem találni samsungon?

2022. okt. 3. 18:03
 16/19 SIDLER22 ***** válasza:

Én a telefonomon Termuxot használok zene letöltésre. Így YouTube-ról (az egyetlen hely ahol egy adott zeném fent van) veszteség mentesen tudok zenéket letölteni. Egy iPhone-on még arra sem lenne lehetőségem, hogy letöltsek bármit is. Nem hogy azt veszteségmentesen.

Redmi 9-em van.

2022. okt. 3. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
15. gondolom fotykos és nem tud mondatot értelmezni xd
2022. okt. 3. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer egy okos ember ezt írta, és én azóta idézem:

“A legnagyobb baj az átlag emberekkel, hogy annyira megvannak vezetve, hogy az szinte undorító. Az, hogy kinek milyen telefonja van egy normális társadalomban senkit nem érdekelne. Az, hogy kinek milyen autója van, az sem. Az fontosabb lenne, ha az emberek arra lennének büszkék, hogy a nagyszüleikkel le tudnak ülni kártyázni, hogy a gyermekükkel közösen túrákat szerveznek a szomszédos erdőben. Hogy a fiatal iskolás gyerek nem a telefonjára lenne büszke, hanem a jegyeire és arra, hogy mennyi idő alatt tudja lefutni a 100m-t. Ez egy tökéletesen manipulált és fogyasztásra kihegyezett társadalom, aminek a végterméke egy ilyen idióta és véget nem érő vita. “

2022. okt. 16. 03:27
 19/19 SIDLER22 ***** válasza:
50%

Ebben igazad van. Valóban egy véget nem érő vita. De az is vitát generál amit írtál.

Én például nagyon nem értek egyet a jegyekkel. A jegyeket ma lexikális tudásra kapjuk az iskolában ahol frontális oktatás van. Vagyis arra kapjuk a jegyet, hogy fölösleges f@szságokat mennyire jól tudunk megjegyezni.

A másik meg a 100 méter. Szerintem nem helyes, hogy valakit a fizikai megjelenése alapján különböztetünk meg. Persze lehet rá büszke, de egyébként meg senkit nem érdekel, hogy mennyi idő alatt tudja lefutni.

A legelső két ponttal ugyanez van. Valaki nem szeret túrázni valaki meg kártyázni.

Ez megint az, hogy amit épp az író szeret csinálni az a becsülendő és példa értékű.

2022. okt. 16. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!