Miért van az hogy a nagy android fanok mindig ócsárolják az apple termékeket? Én értem hogy a közhiedelembe miket látnak, csak csomószor olyan mondja akinek még életébe nem volt apple terméke. És jönnek mindig az árral, övék is ugyanúgy sokba kerül.
5. válaszoló a best xd
ilyenek miatt imádom ezt az oldalt xd sok buta kommentelő miatt xd
csak az vegye magára akire igaz is xd
sokaknak tényleg drága de a samsung s22 is az
meg a xiaomi csúcskategóriása is stb...
aki meg azt hiszi hogy ugyanolyan használni egy 65 ezer forás telefont mint egy 200 ezrest akkor az másik rendezvényen van
akinek a zártság problémát okoz ő gondolom külső forrásból akart rárakni alkalmazást amit nem ajánlunk senkinek
vagy nem tudja hogy kell rázenét rakni és stb
3. iphone van nálam
és nem érzem azt hogy a rendszer keveset nyújtana
amit egyedül sajnálok hogy nem type-c a töltés
amit imádok hogy könnyen megtalálok bármit a rendszerbe nem úgy mint egy samsungon
"nem úgy mint egy samsungon"
bocsi, mit nem találni samsungon?
Én a telefonomon Termuxot használok zene letöltésre. Így YouTube-ról (az egyetlen hely ahol egy adott zeném fent van) veszteség mentesen tudok zenéket letölteni. Egy iPhone-on még arra sem lenne lehetőségem, hogy letöltsek bármit is. Nem hogy azt veszteségmentesen.
Redmi 9-em van.
Egyszer egy okos ember ezt írta, és én azóta idézem:
“A legnagyobb baj az átlag emberekkel, hogy annyira megvannak vezetve, hogy az szinte undorító. Az, hogy kinek milyen telefonja van egy normális társadalomban senkit nem érdekelne. Az, hogy kinek milyen autója van, az sem. Az fontosabb lenne, ha az emberek arra lennének büszkék, hogy a nagyszüleikkel le tudnak ülni kártyázni, hogy a gyermekükkel közösen túrákat szerveznek a szomszédos erdőben. Hogy a fiatal iskolás gyerek nem a telefonjára lenne büszke, hanem a jegyeire és arra, hogy mennyi idő alatt tudja lefutni a 100m-t. Ez egy tökéletesen manipulált és fogyasztásra kihegyezett társadalom, aminek a végterméke egy ilyen idióta és véget nem érő vita. “
Ebben igazad van. Valóban egy véget nem érő vita. De az is vitát generál amit írtál.
Én például nagyon nem értek egyet a jegyekkel. A jegyeket ma lexikális tudásra kapjuk az iskolában ahol frontális oktatás van. Vagyis arra kapjuk a jegyet, hogy fölösleges f@szságokat mennyire jól tudunk megjegyezni.
A másik meg a 100 méter. Szerintem nem helyes, hogy valakit a fizikai megjelenése alapján különböztetünk meg. Persze lehet rá büszke, de egyébként meg senkit nem érdekel, hogy mennyi idő alatt tudja lefutni.
A legelső két ponttal ugyanez van. Valaki nem szeret túrázni valaki meg kártyázni.
Ez megint az, hogy amit épp az író szeret csinálni az a becsülendő és példa értékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!