Miért csak a Microsoft csinál Windows-os tableteket? Igény szerintem lenne rá, mert a Surface Go/Pro vonal elég jól fogy, úgy tűnik.
Tudom, hogy van néhány 2-in-1 (jellemzően gyengébb) modell, pl. a Lenovo Ideapad Duet széria, amíg volt, korábban a D330, most az Asus Vivobook 13 Slate OLED, de csak tablet az Atom-vonal kb. 5 évvel ezelőtti megszűnése óta tudtommal nincs más (legfeljebb noname kínaiak).
Most ugye nem az a kérdés, hogy te miért nem vennél ilyet.
"Igény szerintem lenne rá"
A gyártók szerint meg nem. Na erre varrj gombot.
Ha most jól értem a kérdésed, akkor azt kérdezed, hogy miért nem csinál a Microsoft-on kívül más gyártó is Windows-os tabletet?
Mert porrá perelné a Microsoft.
Nem értem a kérdésed lényegét.
#6-nak:
A Microsoft nem árul tabletre vagy telefonra telepíthető OS-t, tehát miért is készítene bárki is Windows-ra alkalmas készüléket, ha nem tud hozzá OS-t adni, és venni sem lehet hozzá?
Azt, hogy ki gyárthat Windows-os tabletet vagy telót, teljes egészében a Microsoft dönti el. Gyárthatsz az engedélyük nélkül is, csak semmi értelme.
Ismét #6-nak:
Csak próbáld meg ugyanezt elképzelni az Iphone-al, és az Apple-el.
PONTOSAN ugyanaz.
Mindkettőhöz saját tulajdonos, és saját hardware tartozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!