Emag rendelés kiszállítás?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont emagról, ami éppen készletem van és easy boxba rendeltem. Kaptam is már az smst, hogy elvileg holnap már átvehető. Ez mennyire igaz? Tényleg ilyen hamar megérkezik?2022. szept. 22. 23:12
1/9 anonim válasza:
Nem lehetetlen. De én akárhányszor vásároltam, az ilyen bíztató üzenetek sose jöttek be, mindig jött másik hogy már úton van, már hamarosan megérkezik.
2/9 anonim válasza:
Mi egy csaptelepet vásároltunk,egy szerdai napon kövi nap jött az üzi hogy pénteken mehetünk érte..és úgy is lett..
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Miért ne lehetne igaz? Viszont ez csak egy előértesítés, előkalkuláció, lehet az még plusz pár nap is. Ami pl. emag-os cucc és rendelhető, az nekem 2 max. 3 nap alatt easyboxban szokott lenni.
4/9 anonim válasza:
Ha nem külföldről jön be, mert van helyben raktáron, ráadásul nem este fizetted ki, simán ott van a boxba másnap.
5/9 anonim válasza:
Ha Emag a forgalmazó akkor lehet
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, emag a forgalmazó és nem is fizettem ki.
2022. szept. 23. 07:01
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Akkor simán lehet másnap is akár easyboxban.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor bízom benne, hogy ma megérkezik. Köszönöm szépen!
2022. szept. 23. 07:45
9/9 anonim válasza:
Én volt, hogy rendeltem egy cuccot, azt írta 2 nap. Letelt, semmi üzi. Harmadik nap jön az SMS, hogy hibás az easzbox és nem tudták kézbesíteni. De semmi olyan, hogy mikor próbálják meg újra, vagy hogy válasszak másik boxot. Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, kihozzák házhoz. Aztán 2 napig megint semmi, majd jön az SMS, hogy elhelyezték a boxban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!