Apple earpods (lightning) fülhallgató belső hangszórója nem szól, mi lehet a baja?
Eddig rengeteg apple earpodsom volt, imádom. Az összes úgy "ment tönkre", hogy a belső hangszórójából (a nagyobb nyílás) már nem, vagy alig hallottam a zenét. Csak akkor tudtam normálisan zenét hallgatni, -úgy, hogy a körülöttem lévők ne hallják 1000x jobban mint én- ha felcseréltem a balt a jobbal, viszont akkor meg eszméletlen kényelmetlen volt és lehet hülyének is néztek az emberek:D Egyszer az egyiket szétszedtem, hátha csak az a baja hogy eldugult, kosz ment a hangszórójába, de semmi nyoma nem volt. Aki tudja hogyan néz ki egy earpods belülről, annak nem kell magyaráznom, viszont a többieknek: a két kis hangszóróból egyaránt szól a hang, ugyanis egy helyről jön a zene, tehát semelyik hangszóró előtt nincsen "akadály".
A kérdésem az: Mégis mi lehet a bajuk? (az összes eddigi fülesemnek ez volt a vége)
A hallójáratod felüli nyílást szivogasd meg.
Nem viccelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!