Mas sem tud Facebookrol kijelentkezni?
Figyelt kérdés
Nem tudok Facebook oldalamrol kijelentkezni, nem mukodik... ramegyek a kijelentkezes gombra es nem lep ki.2022. szept. 15. 02:59
1/41 anonim válasza:
Chrome böngészőről vagy fent? Mert nekem onnan az index.hu nem működik (Firefoxról igen), facebook-ot nem próbáltam.
2/41 A kérdező kommentje:
Igen chrome bongeszo
Mit tegyek ?
Egyebkent fontos kijelentkezni Facebookrol ?
Mi van , ha sosem jelentketunk ki?
Akkor sincs semmi... maximum ha ellopjak a telefont
2022. szept. 15. 03:39
3/41 anonim válasza:
Én folyton be vagyok mindenütt jelentkezve. Hát max. indítsd újra a telót, hátha akkor kilép magától, de ebben nem vagyok biztos.
4/41 A kérdező kommentje:
Mar probaltam, nem jott be
2022. szept. 15. 03:50
5/41 A kérdező kommentje:
Hat akkor, megsem olyan nagy tragedia... legfeljebb torlom magam es csinalok masikat....
2022. szept. 15. 03:52
6/41 A kérdező kommentje:
De ha te be vagy jelentkezve allandoan, gondolom mas is van ezzel igy, akkor egy kicsit nyugtat engem..
2022. szept. 15. 03:53
7/41 anonim válasza:
Szerintem sokan vagyunk folyton bejelentkezve. Vigyázz a telefonra, akkor nem lesz baj :)
8/41 A kérdező kommentje:
Vigyazok, koszonom 👍😊
2022. szept. 15. 04:08
9/41 anonim válasza:
Ki tudtál lépni? Mostanában a face nagyon gáz. Engem néha nem enged be
10/41 A kérdező kommentje:
Dehogy tudtam, nagyon gagyi...
2022. szept. 15. 05:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!