Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet kijelentkezni...

Hogyan lehet kijelentkezni mobilon a facebookról?

Figyelt kérdés
Az okostelefonomon bada rendszer van, emellett nem töltöttem le facebook alkalmazást a készülékre. Egyszerűen csak rá kerestem, majd bejelentkeztem, ahogy számítógépen is szoktam. De sajnos sehol sem találom a kijelentkezési lehetőséget, és semmilyen menüt nem tudok előhozni.

2013. jún. 8. 17:19
 1/7 Dalma2200 válasza:
ha a menü gombot megnyomja(vagy megérinti) akkor négyzetek jönnek ki, és a négyzetekbe különböző dolgok vannak írva. az egyikbe az van írva hogy "Log out ", arra kell rákattintani és várni kell amíg kilép.
2013. jún. 9. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jelez ki menü gombot, és a sima menü gomb(ami a készüléken, középen helyezkedik el) megnyomása után sincs log out lehetőség.
2013. jún. 10. 18:56
 3/7 Dalma2200 válasza:
milyen a telefon márkája?? android verziója??
2013. jún. 10. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Samsung wave y la fleur, bada operációs rendszer van rajta, úgy tudom hogy az nem android és nem is igazán fejlesztik már mert az androidos telefonok jobbak, ezért inkább azokat fejlesztik.
2013. jún. 11. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:

A Bada az nem Android

Az Android verziójának semmi köze ahhoz, hogy a webes felületen hogyan kell használni a dolgokat

Kérdésre a válasz: gondolom a mobil verzióját nyitotta meg az oldalnak akkor pedig a bal felső sarokban van három csík arra rányom, és legörget és legalul ott van, hogy ki jelentkezés

2013. jún. 13. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:

*kijelentkezés

Az autocorrect nem mindig javít jól :)

2013. jún. 13. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Az a helyzet, hogy végül magától kijelentkezett (azt nem tudom hogyan, mert próbálkoztam azzal, hogy kikapcsolás esetén mit csinál, viszont most hogy az aksija merült le és úgy kapcsolt ki, úgy látszik ez kijelentkeztette).

Utolsó: így végül nem tudtam kipróbálni, amit mondtál, de amíg be volt jelentkezve emlékszem, hogy nem láttam 3 olyan vonalkát amit mondtál. Sajnos eléggé vérszegény változatát nyitotta meg a facebooknak a telefonom, szinte csak az üzeneteket és az értesítéseket mutatta.

2013. jún. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!