Hogyan lehet kijelentkezni mobilon a facebookról?
A Bada az nem Android
Az Android verziójának semmi köze ahhoz, hogy a webes felületen hogyan kell használni a dolgokat
Kérdésre a válasz: gondolom a mobil verzióját nyitotta meg az oldalnak akkor pedig a bal felső sarokban van három csík arra rányom, és legörget és legalul ott van, hogy ki jelentkezés
*kijelentkezés
Az autocorrect nem mindig javít jól :)
Köszönöm a válaszokat!:)
Az a helyzet, hogy végül magától kijelentkezett (azt nem tudom hogyan, mert próbálkoztam azzal, hogy kikapcsolás esetén mit csinál, viszont most hogy az aksija merült le és úgy kapcsolt ki, úgy látszik ez kijelentkeztette).
Utolsó: így végül nem tudtam kipróbálni, amit mondtál, de amíg be volt jelentkezve emlékszem, hogy nem láttam 3 olyan vonalkát amit mondtál. Sajnos eléggé vérszegény változatát nyitotta meg a facebooknak a telefonom, szinte csak az üzeneteket és az értesítéseket mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!