Egy fejhallgató erősítőt hogy érdemes venni külön van DAC meg az erősítő vagy egybe vannak?
Oké erre oda figyelek
A 2. Linkben ott egybe van ott gondolom hogy 1 chip dolgozik
És ebbe egy kicsit tudnál segíteni pl. miket ajánlasz
Nem mondom hogy kezdő lennék csak nekem ez új volt hogy a chipeket is nézni kell
Nem feltétlenül azt kell nézni, csak infóként írtam, hogy van olyan, amiben 2db DAC van, oldalanként külön. Nekem nem sok volt, de a legjobban egy használtan vett Denon (dac/amp) volt, amiben régebbi chip dolgozott, de ez volt a legkellemesebb hangú, hosszan hallgatható masina. Utána egy Fiio BTR-5, amit a szimmetrikus kimenet miatt kipróbáltam és kellett a BT kapcsolat. Ebben fejlettebb cucc volt, de mégis a Denon jobb volt számomra, selmyesebb, lágyabb hangja volt. Most meg egy SMSL-t használok, de ezt már nem fejesekkel, úgy hogy ezzel nem tudom összehasonlítani. Viszont a Balanced csatlakozás tetszett, jobb volt a hangja. Ha van rá lehetőség, mindenképp így használnám a rendszert.
Szóval elsősorban az lenne a legjobb, ha meg tudnád hallgatni a saját fejeseddel és komolyabb minőségű zenékkel (minimum Tidal HiFi vagy Apple Music Lossless), mert rengeteget számít, hogy milyen formátumot használsz. 50-100 000 Ft-ért használtan már jókat lehet kapni, de óriási különbséget nem fogsz hallani, úgy gondolom. Legyen pár zenéd, amivel tesztelgeted a DAC-okat, így könnyebb lesz hasonlítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!