Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Automba szeretnék egy elektrom...

D istván kérdése:

Automba szeretnék egy elektromos ablakot! Meg van a gyári motrok de w-ban nem tudom hogy mennyit vesz fel? Ez egy fábiába való motor elektromos tükör is ennek a motor elekteonikájába megy! Ez most azért lenne jó tudni kb mennyi az amper felvétele...

Figyelt kérdés
Mert, olyan vezetéket kell venni ami elbir két motrot,terhelés alatt sem csinál tüzet! Akkumlátortol egy szál biztositékkal el látva. Ezt gondoltam ketté osztani külön biztositékal ami a motorhoz megy! Nekem most a fő ág lenne fontos ami az akkutol jön! Aki tud ötletet jó lenne! És köszönöm!

2022. szept. 8. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb a műszerfal alatt keresned áramot. 2,5-es lehet a gyári vezeték az ajtóban lévő elektronikához.
2022. szept. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!