Milyen számológépet ajánlotok suliba?
Figyelt kérdés
Ami lehetőleg nem a legdrágább (10ezerjél azért ne legyen több.....), és amit tudok használni az érettségiig (egyszerű használni, van rajta sinus cosinus, pi,..)2022. szept. 5. 21:39
2/14 Pelenkásfiú válasza:
Szerintem egy ilyesmi bőven elég.
Legyen Casio vagy Sharp, a gombokból rögtön látod, hogy miket tud. A többi funkció teljesen felesleges középiskolában.
3/14 anonim válasza:
Egy sima tudományos számológép elég és csak pár ezer forint.
4/14 anonim válasza:
A Canon F-789SGA a legnagyobb tudású 10eFt alatt
6/14 anonim válasza:
ha nem kell hogy grafikusan ki tudja mutatni a függvényeket, programozható legyen stb akkor a ti 30 rs eco egy jó gép
VIGYÁZAT NAPELEMES!
7/14 anonim válasza:
Bármelyik tudományos számológép megteszi.
Érdemes márkásat (sharp, canon casio) venni, mert a nagyon gagyik szétmennek hamar.
Nekem valami noname volt 7-edikben, 1 év alatt széthullott, aztán vettem egy canont, ami 8 évet kibírt, egyetemen cseréltem csak le, mert ott komolyabb gép kellett.
8/14 NTBS válasza:
Bármelyik tudományos bőven elég.
9/14 anonim válasza:
Attól függ hogy általános iskola 3. osztályába készül, vagy ipari tanuló kőműves tagozat, esetleg műszaki gimnázium, mert akkor inkább a 10e feletti gép is hasznos lenne (csak 2-3 meki ebéddel nagyobb ár) főleg ha felsőfokú intézmény is tervben van.
10/14 anonim válasza:
Felsőfokú intézményekben ritkán engednek számológépet használni. Az érettségit bírja, utána kevésbé lesz rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!