Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SIM kártyás új tablet töltővel...

SIM kártyás új tablet töltővel hol árulnak?

Figyelt kérdés
Van olyan márka, aki a tabot a gyári töltőjével értékesíti?

2022. szept. 4. 23:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Találtam Alcatel ad hozzá mindent.

Akkor a Huawei kuka, pedig szerettem.

2022. szept. 6. 00:29
 12/17 A kérdező kommentje:

#4 Az időm.

Ha lenne egy opció pl: hozzáad töltő+ 20 000 huf semmi kifogásom ellene.

Sőt azt sem bánnám, ha az akkumulátor nélkül jönne, minek az, azt is lehet rendelni.

2022. szept. 6. 00:50
 13/17 A kérdező kommentje:

Most találtam Huawei- tablet úgy tűnik mégsem bolondult meg a márka.

A csomag tartalma 1 x Tablet

1 x Töltő

1 x Garanciakártya

1 x Tip C kábel

1 x Rövid útmutató

2022. szept. 6. 01:01
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 ott helyben rendelhetsz töltőt is hozzá...
2022. szept. 6. 05:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Hagyd, sötét mint az odú. Azt mondja az idő. Ja, nincs kettő perce még egy töltőt is bekattintani a kosárba a webáruházban.

Inkább képes lenne teljesen más típust venni, csak a szent töltő legyen benne a dobozban.

2022. szept. 6. 09:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Egyébként szomorúan tapasztaltam meg a gyk közösség segítő szándékát. Kötözkődés,fikázás,becsmérlés meg. A kérdésre támadással válaszolnak. Nem értem a lelki világotokat, de csináljátok, ha többet képzeltek magatokról, amikor beleálltok mondvacsinált kifogásokba.

Ez a gyk azt szolgálja, hogy segítséget nyújtsatok a kérdezőnek a kérdésre válaszolva és nem a személyeskedés. Semmi sem lehet fontosabb ennél, mint a formális udvariasság és a diplomácia. De mindegy, értem a pszichológiai okait a megnyílvánulásotoknak, de a jóisten ellátott bölcsességgel és nem folyok bele vitákba, trollokkal, csak aki emberileg nyilvánul meg,nem állati ösztöneinek engedve.

Csak gondoltam ide fordulhatok a kérdésseimmel, viszont újra bebizonyosodott, hogy nem. Nekem kell kutatni minden felmerülő kérdésemre a választ keresni.

2022. szept. 6. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Még annyit tudok javasolni, hogy nézegess újabb tablet unboxing videókat. Csak az számít, hogy van-e töltő a dobozban, és ha igen, milyen márka. Ha az egyik típushoz adnak, valószínűleg a másikhoz is fognak, és rákereshetsz a konkrét modellre. Persze nem kizárt, hogy piaci elvárásokhoz igazodik, hogy adnak-e. Vagy kinézel néhány tabletet, és csak utána kezdesz nyomozni, lehetőleg a gyári oldalon kezdve, hogy jár-e hozzá töltő.
2022. szept. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!