SIM kártyás új tablet töltővel hol árulnak?
Találtam Alcatel ad hozzá mindent.
Akkor a Huawei kuka, pedig szerettem.
#4 Az időm.
Ha lenne egy opció pl: hozzáad töltő+ 20 000 huf semmi kifogásom ellene.
Sőt azt sem bánnám, ha az akkumulátor nélkül jönne, minek az, azt is lehet rendelni.
Most találtam Huawei- tablet úgy tűnik mégsem bolondult meg a márka.
A csomag tartalma 1 x Tablet
1 x Töltő
1 x Garanciakártya
1 x Tip C kábel
1 x Rövid útmutató
Hagyd, sötét mint az odú. Azt mondja az idő. Ja, nincs kettő perce még egy töltőt is bekattintani a kosárba a webáruházban.
Inkább képes lenne teljesen más típust venni, csak a szent töltő legyen benne a dobozban.
Egyébként szomorúan tapasztaltam meg a gyk közösség segítő szándékát. Kötözkődés,fikázás,becsmérlés meg. A kérdésre támadással válaszolnak. Nem értem a lelki világotokat, de csináljátok, ha többet képzeltek magatokról, amikor beleálltok mondvacsinált kifogásokba.
Ez a gyk azt szolgálja, hogy segítséget nyújtsatok a kérdezőnek a kérdésre válaszolva és nem a személyeskedés. Semmi sem lehet fontosabb ennél, mint a formális udvariasság és a diplomácia. De mindegy, értem a pszichológiai okait a megnyílvánulásotoknak, de a jóisten ellátott bölcsességgel és nem folyok bele vitákba, trollokkal, csak aki emberileg nyilvánul meg,nem állati ösztöneinek engedve.
Csak gondoltam ide fordulhatok a kérdésseimmel, viszont újra bebizonyosodott, hogy nem. Nekem kell kutatni minden felmerülő kérdésemre a választ keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!