Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SIM kártyás új tablet töltővel...

SIM kártyás új tablet töltővel hol árulnak?

Figyelt kérdés
Van olyan márka, aki a tabot a gyári töltőjével értékesíti?

2022. szept. 4. 23:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha az adott modellt a gyártó anélkül dobja piacra, akkor mindenütt anélkül fogják árulni.

Ha pedig benne van a dobozában, nem fogják kivenni előled.

2022. szept. 5. 00:01
 2/17 A kérdező kommentje:

Az emagon a Huawei tablet

Csomag tartalma:tablet.

Márpedig töltő nélkül nem veszem meg.

2022. szept. 5. 01:08
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem qrva mindegy bszki? :) Van mindenkinek ezer töltője otthon, vagy vegyél hozzá külön a boltban.

Ezer fontosabb szempont van a kiválasztásnál, fogyika.

2022. szept. 5. 01:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha van is benne gyári töltő, az valószínűleg egy alapdarab gyorstöltési funkciók nélkül. Én pl. néha egy 10+ éves, még Mini-USB csatlakozós töltőt is használok átalakítóval sokkal újabb telefonhoz, ami ugyan lassú, de más baja nincs. Elvi vagy gazdasági okod van ez alapján választani? Mert lehet, hogy sok más okból majd megbánod a dolgot.
2022. szept. 5. 07:24
 5/17 anonim ***** válasza:
4. folyt. a 3. ok lehet, hogy biztonsági oka van, mert félsz másikat használni?
2022. szept. 5. 07:25
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

"Márpedig töltő nélkül nem veszem meg."

Ez az! Ne hagyd magad! Töltő nélkül egy tapodtat sem!

Én a helyedben már két töltővel se venném meg. Mutasd meg hogy ki vagy, veled ne packázzanak.

2022. szept. 5. 09:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha a zöldségesnél, hentesnél nem volt, és már a helyi vasboltban is nézted, próbáld meg esetleg valamelyik elektronikai boltban, webáruházban, hátha előfordul...

Ha nincs töltő benne, akkor na bumm, veszel helyben 2000 forintért egy töltőt, nem ügy. Bár manapság, amikor már szinte mindenkinél egy halom micro-USB csatlakozós töltő hever otthon a fiókban a korábbi telefonok örökségeként, nem is igazán értem a problémát.

2022. szept. 5. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 pont akkor lenne (mondjuk nem nagy) probléma, ha csak micro-USB csatlakozós (azaz rögzített kábeles) csatlakozók lennének otthon, és a tableten USB-C van. Jobb ezeket vásárlás előtt tisztázni, és akkor lehet venni egy átalakítót is. Hasonló a helyzet, ha a töltőkön USB(-A) port van, de a tablethez USB-C/USB-C kábelt adnak.
2022. szept. 5. 10:59
 9/17 anonim ***** válasza:
A probléma lényege számomra nem ez volt, hanem az, hogy ha valaki kiad egy hatszámjegyű összeget tabletre, akkor azon rugózik, hogy nem a dobozban van, hanem külön kell vennie pár ezerért egy töltőt. Ha a dobozban lenne, és így ennyivel többe kerülne, simán megvenné, ezért nem értem az egész kitalált álprolblémát.
2022. szept. 5. 11:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajuk, hogy ez szerintük jár hozzá, kispórolták a dobozból, telefon esetén a headsetet is, át lettek verve, a tablet sem lett olcsóbb (mintha össze lehetne hasonlítani). A Kindle-re nem panaszkodtak ennyien, pedig ahhoz sem adtak, amikor én vettem régen, nem tudom, azóta adnak-e. Annyiban talán igazuk van, hogy a gyártók annyira ezt nem reklámozzák, és sokan így szembesülnek vele.
2022. szept. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!