Hát amióta laptopot használok azóta több mariska fogy....
2022. szept. 4. 17:20
2/17 anonim válasza:
Szerintem is okostelefon. Azt tudod nyomni buszon,vonaton, miközben sétálsz stb szóval kb bármikor. Egy laptopot felnyitni azért körülményesebb
2022. szept. 4. 17:25
3/17 anonim válasza:
A mobil még erősebb függőséget okoz, mivel mindig magadnál tarthatod és tartod is.
2022. szept. 4. 17:26
4/17 A kérdező kommentje:
Én azt veszem észre,hogy az okostelefon nagyobb kárt okoz nálam.Nem tudom letenni.Olvasni nehezen tudok rajta.Egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni.A fejem is megfájdul.Agyi köd keletkezik a fejemben,képtelen leszek megérteni ki mit mond stb.
2022. szept. 4. 17:26
5/17 anonim válasza:
Mindkettő rossz.
2022. szept. 4. 17:27
6/17 DK-s válasza:
Embere válogatja.
Én is laptopfüggő vagyok de a telefont annyira "imádom", hogy volt amelyiket az idegben földhöz baxtam.
Az android kiviszi az idegeimet.
2022. szept. 4. 17:27
7/17 anonim válasza:
Engem a mobil nem izgat, de ha valamiért nincs net - laptop -, olyan harctéri idegesség tör rám, hogy zúzni tudnék.
2022. szept. 4. 17:30
8/17 anonim válasza:
Nem tudom a telefonon az android hogy tud idegelni amikor az emberek nagy része max a chrome, facebook, youtube és egyéb google alkalmazásokkal áll max interakcióban.
Ha sokat fagy, újraindul, felrobban stb akkor vagy user vagy telefon error. Cserélni kell mindkettőt az a biztos.
2022. szept. 4. 17:30
9/17 anonim válasza:
Nem hittem volna, hogy valaha is telefon-függő leszek, de 35 évesen ezt is elértem. :) Számítógép-függő voltam egész életemben, most is számítógépen dolgozok, szórakozok, intézek mindent, a telefont ezek mellett igyekszem magamtól távol tartani. Nekem az segít, ha a főképernyőre kiteszem a képernyőidőt, ez segít néha visszavenni. Ez hétvégenként kb 2 óra, hétköznap viszont már sikerül 10 perc körül tartani. De főleg a mai tizenévesek helyzete aggaszt, félelmetes, amikor látom, hogy fel se néznek, olyan, mintha idegből nyomkodnák a telót, hogy valami inger érje őket minden percben.
2022. szept. 4. 17:41
10/17 DK-s válasza:
#8-nak:
Úgy idegel ki, hogy sok minden olyan megoldási lehetőség van laptopon vagy PC-n, ami telefonon nagyon gáz. Nem is kísérleteztem még ki.
Tegyük fel hogy valamiért meg akarok itt osztani egy képmegosztó oldal segítségével egy olyan képet, ami a facebook profilomon belül található.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!