Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánlanátok hatékony lufipumpá...

Pszicho88 kérdése:

Ajánlanátok hatékony lufipumpát 1 méter átmérőjű léggömb felfújásához?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Díszítésre szánt 1 méter átmérőjű lufikat szeretnék felfújni. Szeretnék olyan lufipumpát, amihez nem kell áram és kisebb helyen is elfér és nem kerül tízezrekbe. Leginkább kézipumpa érdekel, ami hatékonyan működik. Tudnátok ajánlani ilyet? Néztem többet is a neten, de nem olvastam róluk vásárlói véleményeket sehol.

Köszönöm.

#lufi #oxigén #pumpa #felfújás #lufipumpa #léggömp
2022. szept. 1. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:

" nem olvastam róluk vásárlói véleményeket sehol."

Egy pumpáról mégis mit lehetne írni? Lufit bármelyikkel fel lehet fújni...

2022. szept. 1. 09:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Vannak az oda- vissza működőek és van amelyik több levegőt nyom bele, van amelyik kevesebbet. Gondolom az sem hátrány ha amin a levegő nyomódik rész cserélhető vastagságú vagy eleve vastagabb.
2022. szept. 1. 09:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Kihangsúlyoztam az 1 méter átmérőt is, ami eleve a normál lufi átmérőjének 3 szorosa.
2022. szept. 1. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:

#3: Nem az átmérő számít, az űrtartalom, de mindegy. Vegyél valami lábpumpát, amit a gumimatracokhoz használnak, szerintem kényelmesebb használni, mint a kézi pumpát.

[link]

2022. szept. 1. 10:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szakszerű választ. Jónak táni ka termék, ahogy látom van űrtartalma és variálható a fej rész átmérője is.
2022. szept. 1. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
2022. szept. 1. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ilyet használok, teljesen jó.
2022. szept. 1. 16:03
 8/9 Szirty ***** válasza:

"Nem az átmérő számít, az űrtartalom, de mindegy."

Szerintem (léggömbről lévén szó) az alakja a gömbhöz hasonlatos.

Ilyenformán az átmérője szoros kapcsolatban van a térfogatával nem?

2022. szept. 1. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig nem sikerült vennem pumpát. Az utolsó 2 link nem rendelhető, az előtte lévő pedig könnyen kiszakad sé sok helyet is foglal. Találtam 2 terméket idehaza, de egyik sem volt készleten.

Megpróbálok külföldről ebay- ról vagy aliexpresszről, esetleg vateráról rendelni.

2022. szept. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!