Ajánlanátok hatékony lufipumpát 1 méter átmérőjű léggömb felfújásához?
Sziasztok!
Díszítésre szánt 1 méter átmérőjű lufikat szeretnék felfújni. Szeretnék olyan lufipumpát, amihez nem kell áram és kisebb helyen is elfér és nem kerül tízezrekbe. Leginkább kézipumpa érdekel, ami hatékonyan működik. Tudnátok ajánlani ilyet? Néztem többet is a neten, de nem olvastam róluk vásárlói véleményeket sehol.
Köszönöm.
" nem olvastam róluk vásárlói véleményeket sehol."
Egy pumpáról mégis mit lehetne írni? Lufit bármelyikkel fel lehet fújni...
#3: Nem az átmérő számít, az űrtartalom, de mindegy. Vegyél valami lábpumpát, amit a gumimatracokhoz használnak, szerintem kényelmesebb használni, mint a kézi pumpát.
"Nem az átmérő számít, az űrtartalom, de mindegy."
Szerintem (léggömbről lévén szó) az alakja a gömbhöz hasonlatos.
Ilyenformán az átmérője szoros kapcsolatban van a térfogatával nem?
Sajnos még mindig nem sikerült vennem pumpát. Az utolsó 2 link nem rendelhető, az előtte lévő pedig könnyen kiszakad sé sok helyet is foglal. Találtam 2 terméket idehaza, de egyik sem volt készleten.
Megpróbálok külföldről ebay- ról vagy aliexpresszről, esetleg vateráról rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!