Léggömböt mivel lehetne telefújni, ami nem nehéz?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne pár olyan nagy gömbre, ami teljesen sima felületü, könnyü és félbevágható. Valahol olvastam, hogy nagyobb léggömböt használnak ilyen célra, amit valamivel megtöltöttek, ami utána megszilárdult benne.
Amire nem emlékszem - és nem is találom meg újra -, hogy mi került bele.
Ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönném, ha megosztja velem.
2020. nov. 22. 17:45
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Az gondolod, hogy müködne? Meg azok közt van különbség, hogy melyik jó?
2020. nov. 22. 19:37
3/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén soha nem próbáltam lufiba purhabot nyomni. De ha működik is a felülete nem lesz tökéletesen sík. Nem tudom mire kell, ha elmondanád lehet hogy lenne más ötletem is.
4/5 anonim válasza:
Azt kell kitapasztalni szerintem , hogy mennyit kell belefúlni, mert könnyen sok lehet, mire észreveszed
5/5 A kérdező kommentje:
A felület a lufi lenne, a lényeg, hogy tömör, könnyü gömb legyen.
Mi van, ha túl sok lesz benne? A cél az lenne, hogy eléggé felfújja a lufit, de azért ne durranjon ki.
2020. nov. 22. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!