Ez a fénycső rossz fogyasztású?
Figyelt kérdés
KANLUX T1U-11W/K. G Energetikai osztály. 11 kWh/1000h
"Az alacsony áramfelvétel melletti nagy fénykibocsátás energiatakarékos megoldássá tesz"
11W/h=0,011 kWh. A G osztály zavar.
2022. aug. 29. 22:10
2/13 anonim válasza:
A G inkább a foglalata.
4/13 A kérdező kommentje:
Ebből nekem még nem derül ki, miért kapta a legrosszabb besorolást.
2022. aug. 30. 08:35
5/13 anonim válasza:
NÉzd már meg a táblázatot!! Az Ei oszlopot!! 'A' a besorolása! A G a foglalat! A websgopos adminisztrátor - aki gondolom életében nemm látott még ilyent - elírta.
6/13 A kérdező kommentje:
2022. aug. 30. 09:42
7/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit linkelget, attól még g besorolású, teljesen lényegtelen hogy g23 a foglalat. (és nem szimplán g...)
De nem mindegy? 11kWh 1000 óránként...
8/13 anonim válasza:
Akkor most nem értem. Nem ugyanazt mutatja a termék leírása mint a matrica?
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem, mert nem random webshopról kéne linkelni, amit ki tudja mikor frissítettek utoljára.
10/13 A kérdező kommentje:
Jó, zárjuk le mert elbeszélünk egymás mellett.
Azt a képet linkeltem, ami a vásárolt termékemen volt. A kérdés pedig az lett volna, hogy mért került a legalacsonyabb besorolásba?
Valószínűleg széthúzták az új besorolás szerinti sávokat.
2022. aug. 30. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!