Tudnátok nekem egy jó Power Banket ajánlani?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék venni egyet ajándékba2022. aug. 29. 10:02
2/9 anonim válasza:
Anyagi keret? Kapacitás vagy valami különleges elvárás?
ASUS 10000mAh -s powerbankja jó.
3/9 anonim válasza:
Ennek biztosan nagyon örülne:
4/9 anonim válasza:
Nem tudom miért szavaztatok le, az általam linkelt oldalon vélemények szerint is lehet szűrni, szemben pár ideírt válasszal, amiből ráadásul például a kettes nettó f5szság.
5/9 anonim válasza:
Nekem Eloop Orsen E49 típusú van, elégedett vagyok vele. 10.000mAh bruttó kapacitású (gyakorlatban 6-7000). Egy USB-A és egy USB-C portja van, utóbbin keresztül lehet tölteni a powerbankot, illetve róla a telefont is. Adnak hozzá egy kis szütyőt, a telefont pedig rendkívül gyorsan tölti.
6/9 anonim válasza:
#4 mármint a hármas válasz baromság, nem a kettes :)
7/9 anonim válasza:
Lidlben szokott nagyon jók lenni .nekem 2 is van onnan és szuperek.
8/9 anonim válasza:
Nézz utána milyen telefonja van,és a télire rákeresve fogod tudni hogy mekkora W-al lehet tölteni.azután lesz értelme keresgélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!