Létezik olyan okosóra, ami mobiltelefon nélkül is alkalmas zenehallgatásra?
Figyelt kérdés
Okosórát keresek sport (legfőképp deszkázás, biciklizés, edzés) mellé, és mivel szeretek zenét hallgatni közben, jó lenne egy olyan óra, ami tudja ezt. Értelemszerűen ezen foglalkozások közben a mobil sokszor csak útban van, így azt ha lehet, ilyenkor otthon hagynám, az edzés közben tárolt adatokat pedig majd utána szinkronizálnám a telefonnal.
Létezik ilyen óra, ha lehet, nem horror áron?
2022. aug. 21. 23:27
1/6 anonim válasza:
Galaxy órákra asszem van Spotify kliens, és az LTE verzió wifi nélkül is tudja streamelni. (Nem vagyok biztos benne.)
De sztem egy övtáskában nincs igazán útban a teló, én futáshoz is viszem, és az órán csak a hangerőt állítom, a fülesen meg van play/pause gomb.
2/6 anonim válasza:
Nekem Huawei Gt2 van, 2giga belső tárhellyel.. én is az óráról hallgatom a zenéket
3/6 anonim válasza:
A normálisabb cuccok, mint amit feljebb írnak, meg az apple watchok is tudják ezt.
4/6 anonim válasza:
Igen, pl Huawei Watch GT2 és Honor Magic Watch 2 bár nem túl nagy a tárhelyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!