Olyan eszközt keresek, amellyel a mobilon hallható zeneszámokat, rádiós appokat az autó hangszóróján keresztül tudom hallgatni. Tudtok ebben segíteni nekem?
FM transzmitter pont ezt teszi. A telefonon szóló hangot a fejhallgató-aljzaton át kiviszi, a rádiót ráállítod a hullámhosszára és tádámm.
Ebből is van olyan, amire nem is kell rádugni a telót, BT kapcsolatos.
Transzmitter és fejegység minőségétől függően ez mondjuk lehet egy elég zajos átvitel is.
Ha a fejegységen van aux, arra érdemes kötni a mobilt egy jack-jack kábellel. Sőt, akkor megteheted azt is, mert erre is van kütyü, hogy veszel olyan BT eszközt, ami az auxra van dugva és a telóról BT kapcsolattal viszi át a hangot, akkor a telót nem is kell bedugni sehova, csak párosítani.
sok fejegységnek hátul az EUR csatin van csak aux bemenete, néha csak EUR/AUX adapterrel. Érdemes utánanézni, hogy van-e a fejegységen ilyen lehetőség, ha elöl nincs aux.
Nagyon köszönöm a tanácsokat/válaszokat!
Közben már ki is néztem egy terméket - ha szerintetek ezzel is meg lehet csinálni mindezt, tehát pl. azt, hogy egy külsős appon keresztül befogott rádióadó (mondjuk BBC radio) hangját a kocsi hangfalán keresztül hallgatni, akkor lehet, hogy meg is veszem...a Geek is jó, de karácsonyig sajnos nem biztos, hogy időben ide érne, ha külföldről rendelném meg, hiába van jobb ára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!