Mik a tapasztalatok az okosgyűrűkről? Mire képes ténylegesen és mi a marketing benne?
Találtam itt jónak tűnő okosgyűrűt: [link]
Viszont nem akarok kiadni ennyi pénzt egy olyan termékért, amiről úgy érzem keveset tudok. Valakinek valami személyes tapasztalat? Esetleg pont erről a gyűrűről / webshopról?
Hát nem tudom, leírás alapján pont ugyanezt tudja a belépő szintű 40ezres okosórám...
Még ha tényleg annyival pontosabbak is a gyűrű szenzorai, szerintem az átlagembernek egyszerűen nincs rá szüksége.
"Viszont nem akarok kiadni ennyi pénzt egy olyan termékért, amiről úgy érzem keveset tudok."
Amit tudni kell róla: Ez egy hulladék.
Most már megveheted, hiszen mindent tudsz róla.
Ha nem tudod mi az és mire való, akkor nem kell neked.
"mi a marketing benne?"
A klasszikus fogás, miszerint támassz fel egy igényt, majd elégítsd ki...
Okos tampon vagy kúp nincs esetleg? :DDD
Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki 170e-et kiadjon egy ilyen marhaságra már, amire normális embernek semmi szüksége?
A marketing az "okos" jelző, mert ettől hiszi majd a leendő balek többnek magát, pedig kevesebb lesz tőle, mint valaha;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!