Családiház emeletén laknak a fiatalok ,de egy villanyóránk van. külön villanyórát szeretnénk milyen költséggel jár egy ilyen akció?
Attól függ hogy aki elvállalja, mennyivel vesz le. Határ a csillagos ég.
Mi hiába mondunk bármit, nem annyit fog kérni.
Én még csináltam is másnak. Semmi lehetetlen dolog nincs benne.
Az áramszolgáltatónál előszöris beadod az igénylésed az új mérőhely létesítésre. Ott nagyon kedvesen felvilágosítanak a tudnivalókről és az ügymenetről.
Ami mindenképpen kell majd, az egy regisztrált szerelő, aki lepapírozza a rá eső részt. Úgy fogják emlegetni, hogy ő kivitelezi, bár ez nem törvényszerű. Akár te is megcsinálhatod, ha tudod hogy kell, és lesz aki aláírja neked.
Én pl, villanyszerelő vagyok, van rá képesítésem, és ha megcsinálom, nekem aláírják. Igaz ez a része attól függ, hogy ki mennyiért hajlandó a nevét adni hozzá, nyilván nem ingyen.
Szóval sok dolgon múlik, hogy mekkora költségről van szó. Elsőnek az áramszolgáltató tervezze meg neked, és mondjon árat rá. Addig nem is érdemes továbblépni.
#5 Nem almérőt, hanem külön villanyórát szeretnének.(gondolom a rezsiszabályok miatt)
Fizetned kell a teljesítménybővítést (ez e.on-nál 4500/A-16A esetén már 72.000 Ft.), szabványos 1 órás villanyóra szekrény (az előírás szolgáltatónként változó), aminek az ára 40.000-50.000 körül van, szabványos vezetékelés (ez függ a ház és az oszlop adottságaitól, óra-kismegszakító távolságától stb...), kismegszakítók, apróanyag, munkadíj. Nem olyan elszállt az a 260.
"Fizetned kell a teljesítménybővítést "
Új szerződéskötés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!