Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a konzolvilág oldalnak a...

Ez a konzolvilág oldalnak a hibája lenne vagy most valami akció van?

Figyelt kérdés

Multkor egy játékot rendeltem tölük és az oldalon mindent jól mutatott, de alapból bevoltak írva a szállítási adatok meg stb és rendelés leadása gomb megnyomása után visszadobott mert nem kattintottam a "kiválasztom" gombra utána 0 forintos szállítást írt valamiért, de utána nem engedett fizetni én akkor azt lemondtam és újrarendeltem akkor minden jó volt, most újfent ebben a hibában ez áll fent csak most engedte fizetni és le is vonta és így 0ft-os szállítási díj, nem szotkam sokat vásárolni(ez a második rendelésem) náluk meg semmi szóval nemértem, hogy az oldal hibája vagy én szurtam e el valamit.

Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék ebből kellemetlenséget.

2021. ápr. 21. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
megyek rendelek én is gyors akkor
2021. ápr. 22. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha digitális terméket vettél akkor nincs szállítási költség pl
2021. ápr. 22. 00:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Régebben is és most is olyat rendeltem amit házhoz hoznak.
2021. ápr. 22. 02:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam nekik egyszer e-mailt a megadott címükre, azóta sem válaszoltak, ez 2-3 éve volt. Nálam ott eljátszották azt, hogy bármit is vegyek tőlük.
2021. ápr. 22. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!