Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szoktatok telefonfülkéből...

Szoktatok telefonfülkéből telefonálni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát 42 évesen még abból a korból származom amikor még bizony azt sem tudtuk mi az a mobiltelefon és vezetékes telefon sem volt midnenhol A 80-as évek elején egyetlen telefonvonal volt az 1500 fős faluban, a postán (na meg a vasútállomáson a vasúti telefon) Szóval én még használtam rendszeresen a kollégiumból hazatelefonálásra. Még a kártyás fülke is nagy fejlesztésnek tünt akkoriban :D

Az NMHH-nak határozata van arra hogy minden háromezer főnél kisebb lélekszámú településen legalább egy, a nagyobb településeken pedig háromezer lakosonként legalább egy nyilvános telefonállomást működtessen, úgyhogy még elég sok van az országban, 4500 környéke lehet.

2022. júl. 24. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#8-nak:

Ebben Pécs tartja a rekordot.

50 darab van még.

2022. júl. 24. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#11-nek:

Akkor te még tudod hogy mi az az "R" hívás, és mi az interurbán. XD

2022. júl. 24. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor láttam egy embert, aki telefonált. Kicsit féltem, hogy megint egy húgyos csövest/alkesz angolt látok, de nem. Egy nő volt, és telefonált! Nem tudom miért tette, nagyon furcsa ez manapság.
2022. júl. 25. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14-nek:

Lemerült az akksija, esetleg az egyenlege, otthon, vagy a kocsiban felejtette a telót.

Bármi számításba jöhet. De ha 40 alatti volt, akkor azon csodálkozom hogy ez eszébe jutott!

2022. júl. 25. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Budapest északi kerülete EGYETLEN telefonfülkével, ez volt a 80-as években, aztán tíz év alatt lett öt-hat. Ha valakinek sűrgősen mentő kellett, felszaladtunk. Aztán 2000 után bejött a mobil, akkor már tálcán kinálták a telefont. DE mindenki mobilt akart.
2022. júl. 26. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Eső ellen még besétálnék, ha nincs más :)
2022. júl. 26. 08:07
 18/18 anonim válasza:

Én szoktam néha hobbiból:

[link]

Sőt majd tervezek Horvátországban is telefonálni egy nyilvános telefonból. Ott csak kártyás készülékek működnek de még most is lehet hozzájuk kapni telefonkártyát értékesítési helyeken pl. Hrvatska Posta, T-Centar üzletek, kisboltok stb. Amúgy Horvátországban is élek az a második otthonom:

[link]

okt. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!