Tavaj beköttetük a 3 fázisú áramhálózatot. Nem tartózkodunk a háznál, ritkán fordult elő, hogy az áram használva volt. A 3 fázis drágább mint az 1 fázis? Eddig 2000-4000Ft/év fizettem most meg 22000Ft számla jött.
Figyelt kérdés
3 fázis, 1 fázis, áramkör, áram,e-on2022. júl. 18. 18:48
1/8 Szirty válasza:
"Nem tartózkodunk a háznál, ritkán fordult elő, hogy az áram használva volt."
Akkor volt értelme a 3 fázisnak :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem az áramfogyasztás az áramfogyasztás akárhány fázisod van. Legalábbis az én számlámon nincs külön tétel amiatt és szerintem ugyanannyi a kW ára is mintha nem lenne.
4/8 Szirty válasza:
"Persze, hogy drágább."
Mennyivel? 3x, vagy gyök 3x? :)
5/8 anonim válasza:
Nézd meg az óraállás és nézd meg a számlán lévő óraállást.
Átalányt fizetsz?
6/8 anonim válasza:
"Persze, hogy drágább."
Jó vén lehetsz, mert volt ilyen is 1937-ben. :D
7/8 anonim válasza:
A mérőnem csak egyetlen számlálója van, attól függetlenül hogy hány fázist használsz.
8/8 Szirty válasza:
"A mérőnem csak egyetlen számlálója van, attól függetlenül hogy hány fázist használsz."
Mit akartál közölni ezzel a mondattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!