Mennyit megy a ventilátor nálad?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 11:47
A kérdező szavazást indított:
0-24-be megy
csak lefekvés előtt kapcsolom be
délelőtt megy
délután megy
csak főzéskor/sütéskor kapcsolom be
légkondit használok
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Délután kapcsolom be amikor már melegszik a helyzet. Este meg berakom az ablakba, hogy húzza befelé a hűvösebb kinti levegőt.
2/8 anonim válasza:
Néha szoktam ha nagyon meleg van
3/8 anonim válasza:
Légkondit használok, de nem sokáig, mivel nagyon hűt, általában mielőtt hazaérek, bekapcsolom kb fél órával előtte, hogy már hűvös legyen, és így szokott kb 23 °C lenni.
Éjszaka pedig egy oszlopventilátor szokott menni reggelig.
4/8 anonim válasza:
"nagyon hűt"
Ez nem olyan, hogy vannak rajta ilyen izék, amiket tekergetve, pöcögetve, izgatva a hűtést nem ő dönti el, hanem te? :D
5/8 anonim válasza:
Délután ha már nem bírom a hőséget bekapcsolom
6/8 anonim válasza:
Amikor meleg van akkor egész nap megy. De most pár napja nem volt annyira meleg, hogy kelljen. Régebben lavorba szoktam rakni a lábamat, mikor sokat játszottam számítógépen. :D
7/8 anonim válasza:
De lehet állítani sok mindent, csak zavar, ha magától bekapcsol, pld ha beállítom, hogy 29 °C-on kapcsoljon be, akkor képes fél óránként bekapcsolni
8/8 anonim válasza:
Olyan válasz miért nincs, hogy "nem használok semmit". Igy nem birok szavazni 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!