Tablethez bluetooth-os vagy vezetékes egeret érdemes használni energiafogyasztás tekintetében?
Figyelt kérdés
Van egy tabletem és szeretnék hozzá használni egeret. Ha az akksit nézzük, mi meríti jobban? Egy bluetooth egér, vagy egy vezetékes egér? A vezetékes egeret természetesen OTG kábellel csatlakoztatva használnám.2022. júl. 17. 22:21
1/4 anonim válasza:
Kb. ugyanaz. Pár milliamperről van szó.
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos? A vezetékes egér ugye az akksiból nyeri közvetlen az energiát, míg a bluetooth egérhez egy vezeték nélküli kapcsolat szükséges, természetesen ez is töltést vesz el az akkumulátorból. A kérdés, hogy melyik használja kevésbé az akksit. :)
2022. júl. 17. 22:51
3/4 anonim válasza:
A bluetooth előnye, hogy tölthető a tablet használat közben.
Egyébként szerintem a vezetékes jobban meríti, de nem tudom igazán alátámasztani.
4/4 anonim válasza:
én mindenképpen vezeték nélkülit vennék. Azt akkor töltöd amikor akarod, közben tudod használni a tabletet, nem szívja a tablet akkumulátorát és nincs kényelmetlen vezeték sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!