Miért ilyen ratyi az internet a szobámban?
Figyelt kérdés
sziasztok amióta bekötötték egy hete azóta a laptopomon nagyon rossz az internet a letöltések ilyen 60 kb/s - mal töltődnek meg olyan lassú a szobámban viszonylag jó a jelerősség ilyen 4-es de akkor is csak akkor használható a net ha kábellel kötöm rá 2 helyiségre van tőlem a router de esküszöm lassú de még a router mellet ülve is csak kábellel gyors olyankor 35 mb/s-al megy a letöltés de azért csak nem ülhetek ott a konyhába géppel mindig amúgy a szolgáltatónk a Telekom. tudtok ajánlani valamit? szolgáltatónak a szüleim nem szolnak mert ő nekik jó (telefonon) amúgy is jó. mit tudok tenni hogy jobb legyen a net?2022. júl. 15. 20:02
11/16 A kérdező kommentje:
na mindegy egy wifi jelerősítővel jobban járnék? mert amúgy ha leulök a konyhaba géppel akkor jó gyors csak ebbe a házba vastagok a falak
2022. júl. 15. 22:39
12/16 anonim válasza:
"mondta a szerelő meg utánna felhívtuk az ügyfélszolgálatot azt mondták nem lehet. pedig van nekünk egy kb 1 éves asus routerünk de így nem használjuk"
Alapból nekünk is úgy volt kinfigurálva, hogy hiába tettem rá wifiroutert. Kérni kellett hogy állítsák be. Nekem se akarták, de akkor mondtam az ügyfélszolgálatnak, hogy akkor függesszék fel a szolgáltatást hibás teljesítás miatt, és vegyék jegyzőkönyvbe mint ügyfélpanaszt. Érdekes módon, ezek után ki tudott jönni a szerelő és be lehetett állítani, és mivel nem az én hibám miatt kellett kijönnie, még fizetni sem kellett érte.
13/16 anonim válasza:
Nekünk is ez a ZTE fehér vacakot hozták, de olyan rossz volt, hogy nem sokáig bírtuk. Akkor kiderült, hogy optikai kábelt húztak be, rá lehet csatlakozni. Most Sagecom a router, van modem is a tv-hez, semmiféle lassulás stb. nincsen. Persze ez drágább.
14/16 anonim válasza:
13. vagyok. Ha van optikai nálatok, csatlakozz minél előbb! Sokkal jobb, mint a DSL.
15/16 A kérdező kommentje:
áh erre nincs kiépítve az optikai csak a dsl van viszont megvan a megoldás vagy egy wifi repeatert berakok AP módba és akkor azon netezünk a távolabbi szobákban vagy veszek 3 db lan kábelt és eggyesével elhúzom a gépekig
2022. júl. 16. 23:39
16/16 A kérdező kommentje:
ja ma reseteltem a routert és ahol most van abba a szobába és a melletibe is 15-20 mb/s a net és 20 ms a pingem és azért gondolkodtam hogy veszek egy repeatert amit AP módba rakok és azon netezünk ahova a wifi nem ér el csak azt nem tudom hogy ha én egy repeatert rákötök AP módba a router lan portjára akkor a routeren meg a repeateren is működne e a net külön
2022. júl. 16. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!