Miért ilyen ratyi az internet a szobámban?
Hasonló kérdést olvastam már. Ott valahol írták is, hogy nem a net ratyi, hanem a router, hogy antennán nem is képes többet leadni. Amúgy, ha kábellel 35mb/s, akkor gondolom még a hagyományos dsl van. Telekom szolgáltatótok meg gondolom a fehér szutykot vitte oda és azt használod, mint wifi??
Az tud többet is ennél. Csak a te készülékeddel van a gond, vagy másnál is fennáll??
Hasonlót láttam, de ott a laptop háló kártyája halt meg. Hogy hogyan azt passzolom.
Ez aranyos...
Valóban nem lehet lecserélni, mert az egy komplex eszköz, azonban routert lehet rádugni, hogy ne azt a szutykot használjátok és esetleg tudjatok normálisan netezni. Nem értem ezt miért nem tudták elmondani, hogy menjetek be egy számtech boltba, vegyetek egy routert és dugjátok össze...
Így van, nézz ki valami jó router-t netes vélemények alapján és köttesd rá hozzáértővel.
Lehet hogy valami módot át kell állítani a szolgáltató által hozott eszközön a router-re kötés előtt.
"azt mondta nem mert akkor felbontják a szerződést"
Milyen szolgáltató? Meg ezt a kijelentést ki tette neked? Egy szerelő? Ügyfélszolgálatos?
amúgy Telekom a szolgáltató most a szobámban a net felment 1 mb/s. ig
de már azon gondolkozok lehet venni kéne egy nagyon hosszú lan kábelt és behozni a szobába a laptopig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!