Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánlanátok egy hobbi fotószer...

Ajánlanátok egy hobbi fotószerkesztésre megfelelő laptopot? Ami elviszi a szerkesztőket, színhelyes...

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Azt kell megnézni, hogy az általad használni kívánt szoftvernek (legyen az Photoshop, Adobe Lightroom, vagy bármi) pontosan melyek a szoftveres és hardveres követelményei.

Amúgy meg minden ilyen szoftverhez valamilyen szinten érteni kell, mert sokezernyi dolgot (feature-t, funkciót) tudnak, legtöbben a töredékét se használják ki egy Photoshop vagy egy Adobe Lightroom tudásának.

Telefonon meg untig elég a Snapseed.

2022. júl. 11. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Legfontosabbat kihagytad. Mennyit szánnál rá?
2022. júl. 11. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, sajnos én ezekhez nem értek, hogy hol kell megnézni. A lightroomban viszont el tudnék igazodni, számtalan tutorialt láttam már a lightroom használatáról. Maximum 300-350 e. forintot adnék rá. Mellesleg azért kéne ink. laotop, mert mióta géppel fotózok, nem tudom telón megynitni a raw/craw fotókat, csak ha átküldöm jpeg-ben. Erre esetleg tudnál vmit javasolni?
2022. júl. 11. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Okés, ezzel már lehet dolgozni.

Ami mindenképp nagyon fontos: IPS kijelző, és mellé még vagy egy saját kalibráló, vagy évente elviszed az Oázis Computerbe, ahol bekalibrálják neked, hogy színhelyes legyen a képernyő.

Elég fontos még a RAM is, ebből minimum 16GB ajánlott, de a 32GB sokat dob rajta.

Dedikált videókártya sem hátrány ha van benne. Processzorból meg ilyen árkategóriában már elég erősek mindenhez.

Az elsővel meg ne foglalkozz egy ilyen nesze semmi fogd meg jól kommentet írt.

2022. júl. 11. 14:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a telókhoz értek, de a laptopokhoz, pc-khez nem igazán, azért kérem mások tanácsát. Nekem oylan laptopra van szükségem, ami jó ár-érték arányú, nem csak egy dolgot
2022. júl. 11. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:
fizetek, meg, hanem, a pénzemért sokat kapok.
2022. júl. 11. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Pl. ez

[link]

De nagyon sokféle van, lehetetlen 1 konkrétat ajánlani

2022. júl. 11. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok, köszi szépen az ajánlást.
2022. júl. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!