Az Okospad wifi jelszavát hogyan lehet kideríteni?
Figyelt kérdés
Százhalombattán próbáltam rákapcsolódni kettőre is, mindkettő jelszóval védett. Beolvastam a QR kódot is, az se segített.2022. júl. 9. 14:08
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Remélhetőleg minden héten másik kérdés lesz, és nemcsak irodalmi/történelmi tárgykörből, hanem fizika/matematikából is. Pl mi a Rydberg állandó első 7 számjegye? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Ha jól látom, ez a cikk Kiskőrösről szól...
2022. júl. 9. 19:52
4/8 anonim válasza:
"Beolvastam a QR kódot is"
Mi volt a tartalma..?
5/8 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban töki.
6/8 A kérdező kommentje:
#4-es: elvitt az okospad weboldalára, ahol rendelni lehet.
#5: az élesebb kések közé tartozom, de ez kifogott rajtam, és nem szégyellem. Amit gondoltam kipróbáltam, információt nem találtam róla.
2022. aug. 16. 18:01
7/8 anonim válasza:
Szia én is battai vagyok nálam úgy működött hogy a wifin keresztül is van egy qr kód olvasó és azzal olvastam le nekem úgy jó szokott lenni
8/8 HUNViki válasza:
Sziasztok! Akkor vegyük újra. QR kód rejti elvileg a jelszót. De mi van, ha nem fogadja el?
Százhalombatta, a QR kódom egy számsor, nem pedig link. Semmit nem tudtam vele kezdeni. Többször is bemasoltam a jelszóhoz, de nem csatlakozott a hálózatra. Feladtam.
Tudtok segíteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!