Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy klímát leállíta...

Hogy lehet egy klímát leállítani kívülről? Mondjuk a ventilátorba beleöntök vízet?

Figyelt kérdés

2022. júl. 9. 00:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszi a nagy semmit... Szerintem meg az egészségem többet ér mint egy klíma. Látjátok ennyire képesek segíteni az emberek, sz@rnak bele a másikba.. Majd megnéznélek hogy te szenvedsz és senki nem segít ha kéred
2022. júl. 11. 00:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolnál esetleg a kérdésemre? Nem rosszindulatból írtam... #8 voltam.
2022. júl. 11. 00:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Legális lehetőséged elég szegényes eszköztára:

[link]

2022. júl. 11. 03:06
 14/26 Szirty ***** válasza:
87%

"Köszi a nagy semmit... "

Na jó akkor röviden, nesze itt van a válasz:

SEHOGY!

2022. júl. 11. 08:57
 15/26 anonim válasza:
100%
2022. júl. 11. 23:22
 16/26 Véé válasza:
100%
Ha a szomszéd otthon van, akkor is működik a klíma, ergo akkor is el kell viselni, és nem állíthatod le önhatalmúlag. Ha, és amennyiben hozzányúlsz, akkor bűncselekményt követsz el. Amit tehetsz, értesíted őket, hogy kapcsolják ki, vagy a közösképviselőhöz fordulsz segítségért! Meggyőzödtél róla, hogy napok óta nincsenek otthon? Vagy csak úgy gondolod!
2022. júl. 12. 05:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ledobod a szomszéd főbiztosítékát. Az elméletileg hozzáférhető helyen van a villanyóra mellett. Ilyenkor persze leolvad a hűtőszekrénye, és minden megromlik benne. Így majd jól szétrúgja a segged és kártérítést fog követelni. Ha van biztonsági berendezése, az akku lemerülése előtt valószínűleg elkezd szirénázni, mégvalószínülegebb éjjel kettőkor. Így aztán azok száma akik szétrúgják a segged, exponenciálisan fog emelkedni.
2022. júl. 12. 08:16
 18/26 Szirty ***** válasza:
100%

"Ledobod a szomszéd főbiztosítékát."

Azt már javasoltuk neki. Nem tetszett a megoldás...

"Áramtalanítod. Akkor leáll." (#9)

2022. júl. 12. 10:40
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Zárd el a sarokszelepet a kültéri egységen. Félperc után kiáll hibára a készülék.

Az a másik kérdés, hogy ha én lennék a szomszédod és megtudnám, hogy mit bűvészkedsz a többszázezres gépemmel, akkor én is szétrúgnám a segged. Lehet, hogy okkal hagyta úgy, akváriuma vagy szervere van otthon, esetleg crypto bánya.

Máskor nem zavart a hangja amikor még otthon volt a szomszéd és tudtál volna neki szólni?

2022. júl. 12. 10:53
 20/26 anonim válasza:
76%
Szia! Az nem lenne járható út, hogy este 22:00 óra után kihívod a rendőrséget csendháborítás miatt? Azt nem kellene mondanod, hogy a szomszéd napok/hetek óta nem tartózkodik ott, csak annyit, hogy csengettél, hogy szóljál nekik, de senki nem nyitott ajtót. Ez legalább gyanús is lenne nekik.
2022. júl. 12. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!