Van egy tabletem hova vigyem hogy megcsinálják?
Figyelt kérdés
2017ben vettem, és az a baja hogy nem tölt. Eddig úgy töltött, hogy egy bizonyos ponton töltött, úgy raktam le, de mostmár az se2022. júl. 3. 18:54
1/3 Közveszélyes Kontár 

válasza:

mas kabelel?
kellene egy jominosegu
vagy nem valami usb szabvanyt hasznal?
sajat DC egyenaramu toltokabelt es adaptert is szerezhetnel probanak hogy annyi e a gond
ha csatival van baj macerasabb koltsegesebb, szervizbe elviszed es kesz
gsm szervizben is nyugodtan megkerdezed elviszed elmondod
2/3 A kérdező kommentje:
Másik jobb kábellel kipróbáltam, azzal sem töltött. Most amúgy kipróbáltam hogy a gépre rákötöttem azzal a kábellel ami járt hozzá, neki támasztottam a gépház oldalának, és most tölt. De ha elmozdítom, leáll a töltés
2022. júl. 3. 19:16
3/3 anonim 

válasza:

A töltő csatlakozójával van a probléma.
Jobb esetben csak piszkos belül, amit egy fogpiszkáló segítségével ki tudsz pucolni.
Rosszabb esetben cserés, ezt egy szervizben párezer ft-ért megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!