Tabletem képernyője megrepedt, és ott nem érzékel, szóval nembírom kizárni, de ahol nincs megrepedve ott érzékel, megcsinálják garanciába?
Figyelt kérdés
Kb másfél hete vettem, bekapcsol, csak mikor felkellene oldani a zárt akkor nem bírom. a képernyője szerintem nem sérült csak a plexi2013. dec. 5. 13:45
1/4 anonim válasza:
fizikai sérülést nem csinálnak gariba
2/4 A kérdező kommentje:
értem, csak mert az történt hogy benne volt az oldaltáskámban, és a táska rajtam volt, és az egyik gyerek meglökte a mellettem lévő gyereket és a mellettem lévő gyerek nekem esett, és meg nekiestem a radiátornak, és kivettem a táskámból hogy nem e lett baja akkor látom hogy van rajta egy tucat keresztberepedés, rögtön mutattam is nekik hogy ez történt vele, mit mondjak nekik ha nem akarják kifizetni? azt mondja szerez nekem másik tabletet, engem nem érdekel használt tablet, ez másfél hetes tablet volt. de hát 10-10 ezer forintot egyik sem akar kifizetni...
2013. dec. 5. 14:55
3/4 anonim válasza:
értem de a tényen nem változtat nem csinálják meg gariba
4/4 A kérdező kommentje:
jó megértettem.
mit tudok csinálni ha nem akarja kifizetni?
olyant ajánlott hogy az egyik haverjával megnézeti hátha megtudja csinálni, de az nekem nem biztos hogy jó mert mi van ha csak meg buherálja és esetleg 1 hetet bír ki és akkor azt mondja hogy onnantól már az én bajom. meg olyant ajánlott hogy szerez egyet nekem, hát az meg azért nem jó, mert lehet hogy egy ócska ezeréves sz@rt szerez ami már semmire nem jó.
2013. dec. 5. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!