Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri ilyet venni? Power Bank

Megéri ilyet venni? Power Bank

Figyelt kérdés

[link]

Azt írják 30000 mAh, de úgy hallottam hogy hiába ennyi, pl egy 3000 mAh-es telefon akksit nem tud pontosan 10x feltölteni. Nekem iPhone XS-em van, elég gyorsan merül, e mellett jó lenne ha az én telefonom mellett még legalább kettőt teljesen fel tudna tölteni. 18w-os gyorstöltés az iPhone gyári töltőjével gyorsabban fogja tölteni?

2022. jún. 29. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
9: Nem.
2022. jún. 29. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Mindegy hol gyártják, az a nem mindegy mit várnak el a termelésben...
2022. jún. 29. 12:49
 13/16 NTBS ***** válasza:
Elvileg igen.
2022. jún. 29. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

12: Elméletben ez így van, a gyakorlatban azonban ez nem tud működni. Illetve sok más gond is van ezzel.

Egyedül az alma tudta megoldani hogy minőség készüljön kínában. Gondolom nem kis szenvedés árán. Mindenki más érezhetően szarabbat gyárt.

Kínai gyártók nem a minőség és az ügyfél barátai.

Na meg egy növekvő agresszivitású kommunista államot egy büdös vassal se fogok támogatni. Akkor inkább nem kell.

Nem lehet elkerülni? Dehogy nem. Csak szét kell nézni. Akkor sokkal drágább lesz. Én is ezt hittem, de a valóság az hogy nem, sőt nagyon minimális.

2022. jún. 29. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
14, Kínát mondjuk nem tudom annyira, csak azt, hogy rengeteg dolgot gyártanak Magyarországon ami elvileg minőség, pedig nálunk készül.Csak látom, hogy a rendelő ad feltételeket, amiket teljesíteni kell.
2022. jún. 29. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Mivel töltéskor melegazik a power bank, és nagyon melegszik a telefonod is, ez a veszteség az, ami a különbséget adja. Reálisan lassú töltéssel 8x, gyorstöltéssel 6-7x fogsz tudni veel feltölteni egy 10-ede akkora akkukapacitású telefont
2022. jún. 29. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!