Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha veszek egy laptopot, amin...

Ha veszek egy laptopot, amin nincs op rendszer (FreeDos) akkor ezt könnyen rá tudom telepíteni? (Leírásban)

Figyelt kérdés

Az op rendszer:

[link]

A laptop amiről szó lenne:

[link]

2022. jún. 21. 14:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Rettenetes. Első kérdésem amit kiírok gyakorira, ahol valóban segítenek is. Köszönöm! :D
2022. jún. 21. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Ennyiért kaptál volna jobbat is, mindennel (Windows10 Pro) együtt. [link]
2022. jún. 22. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
12: Ez konkrétan használt és jóval gyengébb is. Szóval nem.
2022. jún. 23. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jól bevált, jó netre, jó fotók és filmek tárolására, jó egyetemre is (bár még csak másodéves leszek ősszel). Amire kell, arra jó, nem tettem rá sok mindent, mert azok külső vinyón vannak. Fizettem érte egy éve 70 ezret és nem bántam meg. DE kaptam vele Windows10 Prot, 8 GB, 256 GB és ráadásul kicsi és könnyű. Ez nem utolsó szempont, mint ahogy be is üthetem, olyan erős háza van. Francia volt a billentyűzet, átmatricázták.
2022. jún. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!