Milyen minőségi hálózati adaptert ajánlanátok ehhez a készülékhez?
Vásároltam ezt a fehér zaj generáló gépet:
Idő közben kiderült, hogy nincsen hozzá hálózati adapter, csak egy USB kábel, így hálózatról nem tudom használni, csak ha rákötöm számítógépre, de akkor meg már minek?
Ezt szeretném áthidalni egy hálózati adapterrel, és ehhez szeretnék egy minőségi és teljesen biztonságos 230 V-os hálózati adaptert.
A fehér zaj gép pontos paraméterei:
- Device Working Voltage: DC5V⎓1A
- Lamp Power: 2W
- Speaker Specifications: 52mm, 4Ω3W
Mindenképpen teljesen biztonságos hálózati adapter kellene, lehetőleg olyan, amiben vannak különböző védelmek, mivel nem szeretnék égett szagra, vagy lángokra ébredni :)
DC5V, 1A Ezt egy sima, egyszerű mobiltöltő is tudja.
Olyant vegyél aminek olyan lyuka van ahogy a gépedhez való kábelt be lehet dugni. Gondolom USB-A.
Aha, akkor lehet marad a telefontöltő, van is ilyenem pluszban.
Napi 10 óra folyamatos járatás nem lesz sok neki? Nem fog melegedni?
Mert ugye egy átlagos telefontöltés ennek töredéke.
Plusz annak nincs jelentősége, hogy a gép fogyasztás 5 Watt összesen? Vagy az nem befolyásol semmit? Bocsi, ha hülye a kérdés, de annyira nagyon nem vagyok jártas ezekben.
Biztos van otthon egy telefontöltőtök, amibe bele lehet dugni az USB-t, nem? Nem hinném, hogy 20 éve vett nyomógombos telefont használsz, amihez olyan adaptert adtak, amibe nem lehet kicserélni a kábelt :D
Manapság már a legtöbb hosszabbítón is vannak USB portok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!