Ez mi a bánat lehet? Nyugdíjas híradástechnikusok talán tudják.
Figyelt kérdés
9 Győri út
A fenti linken látható utcaképen a ház tetejére a kémény mellé épített gömböt formázó tüskés vaskóceráj mi a francra volt való? Többnyire Pesttől távoli helyeken, régi házakon fordul elő kinézetre pontosan ugyanilyen cucc. (Véletlen, hogy épp ezt linkeltem be) Valószínű eljárt fölötte az idő, régen jó volt valamire... Na de vajon mi lehet? Hogy fogok így nyugton aludni, hogy nem tudom a választ? :)
- remek ötlet ütötte meg a fülemet: gömbvillámcsapda vagy fluxuskondenzátor. :)
2022. jún. 13. 22:19
11/17 anonim válasza:
Gömbantenna, igazából semmit se ér, kb azt tudja mint egy botantenna. Azért terjedt el, mert "menő" volt.
12/17 A kérdező kommentje:
2022. szept. 14. 13:44
13/17 anonim válasza:
12 Pompás példány! :)
A 11. pedig remek feldolgozása a témának, nyomjatok már még rá néhányan.
14/17 anonim válasza:
Ugyanazt linkeltem a 8-asban 3 hónapja, már elolvasta aki akarta.
17/17 anonim válasza:
14. Akkor arra még inkább. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!